2821
2789
عنوان

دلم شکست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 78 پست

ولش کن.

میبینی اومد اونجا پیش مادر شوهرت  هم بد خلقی کرد بیشتر کوچک میشی.

میز بچین . عکس بزار استوری  که مادر  شورت اینا ببینن و بعد هم جمعش کن

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
خیلی دلم شکست بخاطر هیچی میگه چرا بچه گریه میکنه اخه دخترم خیلی بد عنوق شده مدام گریه میکنه

الهی عزیزم...بخدا منم ی روز خودم تنها رفتم بیرون کادو گرفتم براش ولی کوفتم کرد امشبو نامرد😢

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اسی دوتا نظر دارم 

اولی اینکه تولدو دو نفرونه بگیرید( اخه چرا باید بری خونه مادرشوهرت 🤔) و کلی خوشحال باش اینجوری یکم از رو میره 

دومی هم اینکه بشین کیکو تاااا اخرش با قاشق بخور چنگال نه هاااا فقط با قاشق 😋😋😋 وقتی هم ک اومد خودتو بزن به اون راه 

البته اگه خودم بودم قطعا روش اولو پیش میبردم 😉

چراااااا کادوشو بده 😐😑😏 کادو ی لیوان اماده کن تا اومد پرت کن ب سمتش

😐😐😐

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
کادوشم ندم بش یعنی😐

معلومه ک ن😐 اگرم میخای بدی الان نده..بزا چند وقت دیکه ک یکم ادم شد بده 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

ما زنا باید از فاز خونه بابامون بیایم بیرون ،کمی سیاست بیشتر پدر کنارش زندگی آرامتر .....

به عبارتی بزرگ تر شیم

نزارید شوهرمون برنده شن که از این به بعد تولد گرفتن ،بیرون رفتن و هزار حرف دیگه با اولین حرکت اونها منحل بشه....

دیدید دختر بچه ها رو می گن همچین کاری کن براشون انجام ندیم دیگه قبول نمی کنند و قهر وناراحتی داریم خیلی واکنش ساده ای که بقیه به راحتی ازش سو استفاده می کنند و می گن خواستم رو برآورده نکنیم فوقش قهر می کنه ولی دیگه این کار رو نمی کنه....اینم همونه

من می تونم با توکل به توخداجون  
ما زنا باید از فاز خونه بابامون بیایم بیرون ،کمی سیاست بیشتر پدر کنارش زندگی آرامتر ..... به عبارتی ...

من کادوشو اونجا گذاشتم ک سورپرایز بشه

واقعا میخای بهش کادوم بدی؟

امشب که‌قطعا نه...بعدشو نمیدونم🙁

2790
2823
2791
2779
2792