2821
2789
عنوان

دلم شکست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 78 پست

منم چند روز پیش تولدش با وجود بی پولی شدید براش شاخه گل رز قرمز طبیعی که دوس داره  خریدم با شوق اومدم خونه بهش بدم گلو پرت کرد و کلی حرف بارم کرد نکنه اش گفت لاشی اونم بخاطر هیچی 

و خداوند انسان را در سختی ها افرید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کیکرو بزار جلوت تا تهشو خودت بخور از تولدم خیلی بیشتر کیف میده😐

آخه خواستم یکم روی مادرشوهرم اینارو کم کنم که گفتم اونجا بگیریم...ولی نذاشت 

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

چه بی ذوق و بی ادب😐میخوای با اسنپ برو خونه مادرشوهرت اونجا بهش بگو بیاد دنبالت البته فکرکنم بد قلقه همسرت

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

وای بخدا بگیری تولد میام براتا😒 بخدا من بودم التماسمم میکرد دیگع تولد نمیگرفتم...الانم کیک رو ببر ی چای بزار بخورش..کادوشم بمونه برا بابات

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
منم چند روز پیش تولدش با وجود بی پولی شدید براش شاخه گل رز قرمز طبیعی که دوس داره  خریدم با شوق ...

یا خدا اون دیگه چرااا

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
مردا این شکلی ان فکر میکنن پولشون داره حروم میشه...من برا روز مهندس براش لباس گرفتم حدس بزن چی گفت ج ...

آره شوهر منم بی ذوقه تولدش یه کیک خودم درست کردم کلی تزیینش کردم یه دستت درد نکنه ساده ام نگفت همون باعث شد دیگه تکرار نکنم اینکارمو

دیگه واقعا نابودم کرد یعنی اگ امشب بهم بگه هم دیگه نمیرم بدرک تولدش

اینجا باید کمی سیاست خرج بدی برعکس خودتو به اون در بزن راحت تولد رو بگیر بدون هیچ ابراز ناراحتی تا خوش بگذره اما دوسه روزی که گذشت باشوهرت در میان بزار بدون هیچ منتی و پرخاشی....

اصلا نرو خونه مادر شوهر بیکاری .....دونفره رمانتیک فضایی رمانتیک تر لباسی زیبا ،موسیقی مورد علاقتون و....

اگر بخوای باتوجه به رفتار شوهرت کوتاه بیاید از این به بعد برای هر کاری که دوست نداشته باشه همین روش رو پیش می گیره 

من می تونم با توکل به توخداجون  

تزیین کن میزو عکس بگیر بزار استوری یا وضعیت

تا از سرکاربیاد جمع کن کیکم تنها تنها بخور بره

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
وای بخدا بگیری تولد میام براتا😒 بخدا من بودم التماسمم میکرد دیگع تولد نمیگرفتم...الانم کیک رو ببر ی ...

کادوشم ندم بش یعنی😐

ولشون کن

چیکار به اونا داری 

یه حرفی هم اونا میگن بدتر ناراحت میشی 

تو به حرف شوهرت گوش بده خوشش نمیاد ول کن 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

چقدر قدرنشناسه حالا من برا تولد شوهرم یه کیک ساده تو خونه پختم ویه شام درست کردم براش اینقدر ذوق کرد وخوشحال شد که نگو.

تو هم از لج بشین همه کیکو بخور والا بخدا بعضیا میبینی لیاقت ندارن خودتو ناراحت نکن😏😰

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز