2789
عنوان

دلم شکست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 78 پست
عزیزم من از تولد‌خوشم نمیاد... خوشم‌نمیاد‌کسب به‌خاطر تولد‌ خودشو برای من به زحمت بندازه... بی لیا ...

ولی کسی هم برات تولد گرفت بهش نمیگی مگه من گفتم تولد بگیر؟؟؟

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
گفتم بهش خوش بگذره پیش خونوادش بهش احترام بذارم...سرم داره میترکه

عزیزم ناراحت نباش فشار کاری یا غیره روش اثر گذاشته مطمن باش از ی جا دلخور بوده شاید سر کار بحثش شده باشه یا با دوستاش 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی کسی هم برات تولد گرفت بهش نمیگی مگه من گفتم تولد بگیر؟؟؟

حالا بد خلقی نمیکنم بالاخره زحمت کشیده...

ولی واقعا دوست ندارم حتی کیک بگیرن برام...

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
ناراحتی نداره که بشین کیک رو خودت بخور کادوش رو هم بده به داداشت

ایول کاش همه مثل توبودن

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
حالا موندم برم یا اصن کیکم بیخیالش بشینم تو خونم و نرم خونه مادرشوهرمم...چون اصن ی زنگم نزد بگه آماد ...

😓😓😓

من بودم قید تولد و کیک . ...را میزدم

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)
اشکال نداره تولدو خیلی خوب واسش بگیر بذار خوش بگذره ازاین ب بعد ازاین کاراخوشش بیاد 

دیگه واقعا نابودم کرد یعنی اگ امشب بهم بگه هم دیگه نمیرم بدرک تولدش

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

مردا این شکلی ان فکر میکنن پولشون داره حروم میشه...من برا روز مهندس براش لباس گرفتم حدس بزن چی گفت جای دستت درد نکنه..بهم گفت این همه پول دادی بالای این لباس

زندگی را فقط یک بار ب ما می دهند... درست زندگی کنیم

بعضیا خوششون نمیاد 

شوهرمنم خوشش نمیاد 

میگه سوسول بازیه 😂😂

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤