2821
2789
عنوان

دلم شکست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 78 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حتی اگر بی محلی کرد یا بازش نکرد زود واکنش نشون ندید  جشنتون چی؟

دیگه مهم نیست برام

زنا یچیز تا جایی براشون ارزش داره که ازشون قدردانی بشه

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
دیگه مهم نیست برام زنا یچیز تا جایی براشون ارزش داره که ازشون قدردانی بشه

زود ناامید نشید منم زنم...

شما الان به یک راه اندازی مجدد برای ذهنتون نیاز دارید یک برگه بردارید یک جدول دو ستونه بکشید  یک ستون برخوردها  وستون دیگر واکنش ها 

توی ستون برخوردها هرکاری که ناراحتتون کرده بنویسید و ستون دیگه واکنشتون رو نشون بدید هرچی می خواست جواب بدید این قدر ادامه بدید تا آرامش ذهنی برسید. وتصمیم جدید بگیرید

من می تونم با توکل به توخداجون  

من هروقت خانه مادر شوهر می خواستم مراسم بگیرم شوهرم همین رفتارهای عجیب را داشت و به همش میزد اوایل از دستش ناراحت می شدم .اما بعد از ۶ سال فهمیدم خانواده اش ازش می خواستن مراسم را به هم بزنه یا این اداها را در بیاره.شاید همسر شما هم همین طور

اندکی صبر سحر نزدیک است   
من هروقت خانه مادر شوهر می خواستم مراسم بگیرم شوهرم همین رفتارهای عجیب را داشت و به همش میزد اوایل ا ...

دلیلشون چی بوده؟؟

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

تامل در واکنش ها و برخوردامون تا از روی فکرباشه خیلی چیز ارزشمندی توی لحظات زندگیمون ....

من اوایل زندگی مشترکمون همین طوری بودم زودرنج و تند ناراحت می شدم این دلخوری ها کم کم زیاد شد و دلسردی پشتش اومد حالا کمی روی خودم دارم کار می کنم تا آرام ترشم

من می تونم با توکل به توخداجون  

یک مرتبه برای شوهرم خواستم تولد بگیرم خانواده دو طرف هم دعوت گرفتم .شب قبلش همه چی آماده بود .مادر و خواهر همسرم آمدن خانه و گفتن ما حوصله مهمونی نداریم و خریدهایی که کرده بودم را پولش را دادن و با خودشون بردن که مهمونی کنسل بشه .از اون به بعد دو نفری تولد می گیرم

اندکی صبر سحر نزدیک است   
از خوشی دیگران ناراحت میشن و نمی تونن ببینن دو نفر با هم زندگی خوبی دارن

عجب واقعا چی بگم

2790
2823
2791
2779
2792