2777
2789
عنوان

بزگترین تجربه ای که بهای سنگینی دادید تا فهمدید چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 54 پست
برای همسرت مثل یه مادر رفتار نکن 🛑🛑🛑 تو صحبت های خانواده همسرت اصلا قاطی نشو  اگه به هم دی ...

ان شالله به حاجت دلت برسی ۹۹۹۹برا منم دعا کن

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانواده تو ازدواج خیلی مهمه بنظرم ۷۰ درصد تو ازدواج نقش دارن همه میگن ما با خودش،میخوایم ازدواج کنیم ...

آره به نظرم منم، اتفاقا با خونوادش ازدواج میکنی،. من که میگم 95 درصد خونواده. به خدااا خیلی مهمه، سرسری نگیرید 

تونت هس سرچ کنم بیادبالا؟

نمیدونم من کتاب خواهرمه خیلی خوشم اومدازش گرفتم میخونم از تهران سفارش داد براش اوردن 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
تونت هس سرچ کنم بیادبالا؟

قیمتش زده رو کاتب ۳۰هزار تومن 

تنت رو در اختیار پسری نذار. نزار ازت سواستفاده کنن

حتی روان پزشک های خارجی که توی کشورشون روابط آزاده، هم نظرشون اینه توی رابطه قبل ازدواج خانم ها آسیب پذیر تر هستند ،. خیلی مراقب خودتون باشید. 

احساسی نباشید و همیشه به نظرات عقلتون هم یکم گوش کنید، واقعا تهش چی میشه،. اونی که تو رو واقعا نخواد،. گورشو گم میکنه،. یکی بهترش میاد، فقط صبر کن ☺️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز