2777
2789
عنوان

بزگترین تجربه ای که بهای سنگینی دادید تا فهمدید چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 54 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یک رابطع اشتباه که تهش از اولم مشخص بود

منم اینو تجربه کردم

عشقی که می دونستم تهش چیه و غرورمو پاش گذاشتم

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔
تنت رو در اختیار پسری نذار. نزار ازت سواستفاده کنن

و این 

باعث شده حس تنفر روی بدنم داشته باشم و نگاش نکنم. آینده ای رو ببینم که از دست دادم و اینکه هیچ وقت به کس دیگه ای دل نبندمو امید موندن و مسئولیت پذیری ازش نداشته باشم

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔

اینکه درسمو نخوندم 

و دوم خانواده شوهرمو عین خانواده خودم دوس داشتم و جوری ک تو خونم خیلی راحت بودن عین خونه خودشون،صمیمت بیش از اندازم باهاشون،بی زبون بودنم در مقابل بعضی حرفاشون ،پشیمونم از اینا خیلی خیلی زیااااد

غـرور خـوبـع...امـا بـاس بـع قـیـافـتـم بـیـاد گُـل☺✌
و این  باعث شده حس تنفر روی بدنم داشته باشم و نگاش نکنم. آینده ای رو ببینم که از دست دادم و ای ...

انشاله که اینطوری نمیمونه و شرایطت تغییر میکنه، آینده و زندگی فقط ازدواج و دلبسته شدن به یک نفر نیست. روتو برگردون و از زاویه جدید به زندگیت نگاه کن و دوباره شروع کن،. حتما حتما توی مسیر جدید،. اتفاقات خوبی منتظرته، به فول اوشو ما انقدر به کهنه ها چسبیدیم که تازه ها میان و ما به خاطر کهنه ها،. اونا رو از دست میدیم. 

اینکه درسمو نخوندم  و دوم خانواده شوهرمو عین خانواده خودم دوس داشتم و جوری ک تو خونم خیلی راحت ...

اصلا نباید با خانواده شوهر صمیمی شد. کلا صمیمیت زیاد تهش خوب نیست،. هرکسی میخواد باشه،. همیشه یه فاصله ای رو با همه حفظ کنیم 

اصلا نباید با خانواده شوهر صمیمی شد. کلا صمیمیت زیاد تهش خوب نیست،. هرکسی میخواد باشه،. همیشه یه فاص ...

اره پشیمونم 

البته کم سن بودم شایدم دلیلش همین بود

غـرور خـوبـع...امـا بـاس بـع قـیـافـتـم بـیـاد گُـل☺✌