2777
2789
عهههه ینی چی؟😔😔😔 همسرت جوابشونو بده خب

هیچی ۳ روز تمام گریه کردم هر چی میپرسید چته میگفتم هیچی باور کن یه لحظه اشکم بند نمیومد.

دیگه بش گفتم آره مامان و آحیات گفتن اگ تا دوماه دیگه حامله نباشی میگردیم دنبال زن واسه پسرمون اونم عصبی شد زنگ زد گفت مشکل از منه بچه دار نمیشیم چکار ژنم دارین.اصلا ما بچه نمیخایم😔😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شش ماهه عروسی کردم 

وا خیلی زوده بچه نیار الان 

یه سه سال حداقل باشوهرت عشقوحال کن مسافرت برو تفریح کن من الان دوساله ازدواج کردم میگم زوده 

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅
بچت چن سالشه 

9 سالشه ولی مادرشوهرم تو اولی نمی گفت بچه چرا نمیارین البته بعد9 ماه از عروسیمون حامله شدم.حالا پارسال که من تصمیم گرفتم مادرشوهرم میگه بچه هم خیلی دردسر داره میخوای چیکار. انگار زحمت بچه من رو اون میکشه

9 سالشه ولی مادرشوهرم تو اولی نمی گفت بچه چرا نمیارین البته بعد9 ماه از عروسیمون حامله شدم.حالا پارس ...

ماشالله بچت بزرگه.چرا دیر اقدام کردی؟دیر خوبه یا زود؟

خدایا یاورم باش☝☝☝
وا خیلی زوده بچه نیار الان  یه سه سال حداقل باشوهرت عشقوحال کن مسافرت برو تفریح کن من الان دوس ...

سوالی ک متنفرم کسی ازم بپرسه همینه ک چرا بچه نمیاری ی بار سه ماه بود عروسی کرده بودم فک کن سه ماه مریض بودم جاریم اومد گفت گفتم حتما حامله ای بزار حامله شی😐

9 سالشه ولی مادرشوهرم تو اولی نمی گفت بچه چرا نمیارین البته بعد9 ماه از عروسیمون حامله شدم.حالا پارس ...

در هر حال معترض به شرایط!

نمیخوای بیاری،میگه بیار

میخوای بیاری،میگه نیار😶

بابا مادرشوهرا با عروسا همش ساز مخالف میزنن

خدایا یاورم باش☝☝☝
آره بمن گفتن اگ نیاری میریم زن میگیریم واسه پسرمون😔 خیلی هم تیکه میندازن هم مادرشوهر هم خواهرای ش ...

ازدست خونواده ی شوهرچه کنیم.من پدرشوهرم از۶ سالگی پسرم هرموقع مارومیبینه به پسرم میگه چرابه من زنگ نمیزنی. حتی هفته پیش به پسرم گفت اگه زنگ نزنی گوشتو میکشم!واقعا چرا برای محبت این کارها رومیکنن.بابا محبت زوری نمیشه که.