2777
2789
سوالی ک متنفرم کسی ازم بپرسه همینه ک چرا بچه نمیاری ی بار سه ماه بود عروسی کرده بودم فک کن سه ماه مر ...

حرف همیشه هست ولشون کن اصلا واست مهم نباشه

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوالی ک متنفرم کسی ازم بپرسه همینه ک چرا بچه نمیاری ی بار سه ماه بود عروسی کرده بودم فک کن سه ماه مر ...

والا من زنداییم کچلم کرده بود ، در عرض یکروز دوبار میپرسید ، گفتم زندایی ما بچه دار نمیشیم.مشکل داریم هردو.تا تهرانم رفتیم جوابمون کردن

دروغ گفتما ، ول کرد دیگه هرگز سوال نکرد😁

ماشالله بچت بزرگه.چرا دیر اقدام کردی؟دیر خوبه یا زود؟

خوب تا 5 سالگی که اصلا نمی خواستم سرکار میرم بعدش ادامه تحصیل دادم حالا از پارسال یه کم ذهنم باز شده میتونم فکر کنم. میدونم دیره دیگه چه کار کنم. موقعی که 3 ساله بود شوهرم می گفت من قبول نمی کردم می گفتم دوباره اون همه زحمت و درد رو به جون بخرم واقعا زایمان سخته ولی به خاطر دخترم میخوام یکی هم بیاد انشاءالله

والا من زنداییم کچلم کرده بود ، در عرض یکروز دوبار میپرسید ، گفتم زندایی ما بچه دار نمیشیم.مشکل داری ...

من درکشون نمیکنم چون هیچ وقت ب خودم اجازه نمیدم از کسی سوال کنم چرا بچه نمیاری اخه بمنچه 

یبارم خواهرشوهرام تو مراسم هفتم عموشون جلوی زنعمو و زنداییم رو گرفتن گفتن به دخترتون بگید حامله بشه وگرنه عواقبش پای خودشه از ما گفتن بود.

انقد دق خوردم و اشک ریختم.

آخرسر گفتم بابا ما اقدام میکنیم نمیشه گفتن مشکل از توعه.ما دلمون  نوه میخاد

وای خدا نجاتم بده از دست حرف و حدیثاشون.

یه بچه صحیح و سالم بم بده🙏🙏

یبارم خواهرشوهرام تو مراسم هفتم عموشون جلوی زنعمو و زنداییم رو گرفتن گفتن به دخترتون بگید حامله بشه ...

ای واااییی عجب آدمایی پیدا میشنا

غصه نخور عزیزم.از ته دل امیدوارم به آرزوت برسی💜

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز