2777
2789

آره

بمن گفتن اگ نیاری میریم زن میگیریم واسه پسرمون😔

خیلی هم تیکه میندازن هم مادرشوهر هم خواهرای شوهرم

منم میگم تا ببینیم خدا چی برامون میخاد و خیر و صلاحش چی باشه.

اونم اخم میکنه میگه خدا میخاد تو نمیخای

در صورتیکه من دارم له له میزنم واسه بچه یکساله اقدامم ولی نمیشه

خو چکار کنم😭

والله من پسرم سه سالشه ب پسرم میگه بیا بمون پیش من مامان و بابات برن برات داداش بیارن منم سکوت میکنم ب کسی ربطی نداره کی کی میاره کی نمیاره

خدایا یاورم باش☝☝☝

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مادرشوهرم میگه ولی کم

ولی مادرشوهر خواهرشوهرم دهنمو سرویس کرده از بس گفته بچه بیارید🥴😐

ب شوهرم میگم من حامله بشم اول از همه به این خبر میدم ک شب بتونه بخوابه 

خودش میگف یه نذری داشتم سر اون کلی دعا کردم زود بچه دار بشی🙄🤦‍♀️

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶

ول کن این حرفارو بی خیال

هر کاری کنی بازم حرف هست

من شوهرم دو سال بعد عروسی سرباز بود، واقعا شرایط بچه نبود

مادرشوهرم با این که خودش موقعیت رو درک میکرد بازم غیر مستقیم بهم فهموند اگه مشکل دارین، بیاین یواشکی ببرمتون دوا درمون

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

من وقتی هنوز بچه ام دو سالش نشده بود مثلا می گفت یکی دیگه هم بیاد میبینی اینطوری میشه اونطوری میشه. منم با جدیت می گفتم نه اصلا. بچه باید یه دونه باشه نمیشه عدالت رو برقرار کرد. اونم می گفت نه بچه تنها میمونه الان یه ساله به خاطر تنهایی بچه ام تصمیم گرفتم بچه دار بشم. و سه ماهه اقدام میکنم نمیشه. زیاد با جدیت حرفی رو نزنین.

دوس نداریم  

آفرین 😆😆😆 خودت بهترین و دندون شکن ترین و صادقانه  جواب رو دادی

همینو بگو

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز