6سال از زندگیمون میگذره ها ولی مثل جوون 20ساله هاته 30سالشه تا این مدت پریودم بگذره منو میکشه هروز داره میشمره حالا خوبه پریودای من 5روزه بیشتر نیست 10بار میاد میپرسه تموم نیست طاقت ندارم از وقتی هم که پریودم تموم شد تازه بدبختیم شروع شده شبا 10بار بیرونش میندازم از بس بهم میچسبه حس خفگی دارم همش هم تو خواب عاشقونه حرف میزنه خخخخخخخخخخخخ صبح بهش میگم اینارو گفتی خودش میخنده وباورنمیکنه
شوهر منم همینطوره. البته الان سه ماهى میشه که پرى نمیشم والا اونم روزشمارى میکنه . شبا هم باید منو لاى دست و پاش قفل کنه. منم تا صبح خوابم نمیبره.
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
شرهر من98 کیلو هست من باید جام خیلى باز باشه کسى بهم نچسبه اما شوهرم باىد حتما یه چیزى رو بغل کنه و بخوابه. منم. دیگه خیلى کم پیشش میخوابم یا نصفه شب فرار میکنم