2789

من😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلاً.... ازبوی جیگرتاآخر9ماه بییییییزاربودم الانم عااااشقشم مثل قبل بارداری

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

من از سالاد الویه بدم نیومد. الآنم اصلا درست نمیکنم و جایی هم ببینم نمی‌خورم. تو بارداری تا اسمش میومد یا میدیدم، عق میزدم. الان بچم دو سال و نه ماهشه

یعنی لیاقتم نبود یک اربعین حسین........... پای پیاده برایت نوکری کنم......
من از سالاد الویه بدم نیومد. الآنم اصلا درست نمیکنم و جایی هم ببینم نمی‌خورم. تو بارداری تا اسمش میو ...

بدم میومد، اشتباه تایپی بود

یعنی لیاقتم نبود یک اربعین حسین........... پای پیاده برایت نوکری کنم......
چندوقته زایمان کردین

سقط کردم..

ولی حدودا کمتر ۲ساله، ولی همچنان از تخم مرغ بدم میاد اولی هم حدود ۴ساله ازش میگذره.. از بوی زعفرون بدم میاد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
سقط کردم.. ولی حدودا کمتر ۲ساله، ولی همچنان از تخم مرغ بدم میاد اولی هم حدود ۴ساله ازش میگذره.. از ...

ای وای چیکارکنیم پس اگ این قدیمیامث مابودن ی ۱۰.۱۵تابچه میوردن هردفعه ازدوتاچیزک بدشون میومددیگ کلن بایدهمه چیوفراموش میکردن غذانمیخوردن

ای وای چیکارکنیم پس اگ این قدیمیامث مابودن ی ۱۰.۱۵تابچه میوردن هردفعه ازدوتاچیزک بدشون میومددیگ کلن ...

خوب میشه اینم..

سلام . هفته دهم بارداری هستم. از ابتدای صبح که بیدار میشم تا شب حالت شدید تهوع دارم. حتی آب و هیچ نوع مایعات رو نمیتونم بنوشم و کوچکترین غذاو بوی مواد غذایی که احساس میکنم بلافاصله حالت تهوع و استفراغ میکنم . به شدت نگران این وضعیتم هستم. کسی مثل من بوده ؟