2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مسکن بخور و استرس نداشته باش کلش ۵ دقیقست الهی بحق شیرخواره امام حسین نتیجشو بگیری که حتما میگیری 

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
نمیدونم  چی هست  فقط برات 5 تا صلوات میفرستم  انشالله بهتر بشی  خواهری

عزیزم عکس رنگی میندازن برای چک باز بودن لوله ها برای بارداری که اکثر مواقع چسبندگی باخود عکس برطرف میشه

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
عزیزم عکس رنگی میندازن برای چک باز بودن لوله ها برای بارداری که اکثر مواقع چسبندگی باخود عکس برطرف م ...

کاش دختر نبودم😬😬😬😬پسر بودم😄😄😄

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)
ممنون فداتشم ازدعای قشنگت خواهر😘

من هم زنم و میفهمم هر قدمی چقدر دلهره و ارزو وامید داره خداوند رو به پنج تنش قسمت بده که این عکس واسطه ای بشه برای راحتی راهت.و محرم خبر خوبش رو به همسرت بدی.الهی بحق ربابه خاتون سینه هات برای بچت پرشیر بشن برو خدا بهمراهت

من هم زنم و میفهمم هر قدمی چقدر دلهره و ارزو وامید داره خداوند رو به پنج تنش قسمت بده که این عکس واس ...

وای عزیزم چقدحرفات آرامش بخش ایشالاازخداهرچی میخوای بهت بده بحق خانوم فاطمه زهراواقعاممنونم ازت گلی💕😘😘😘😘

💔
خواهراگ بسته باشه خودش بهم میگ اونی که انجام میده

اصلا اینجوری نیست که خدایی نکرده بسته باشه اونا خیلی خیلی گذشته از چسبندگیشون اما در عکس اول اگر داشته باشی باز میشه و راحت باردار میشی عکس خیلی خوبه اونا همه چیزرو برات توضیح میدن اگر حتی دوتاشم چسبندگی داشته باشه داروش بسیار دردسترس و درمانش اینقدر سادس.خودم توضیح دارم اما دوستم با وزن ۱۰۰ که دیگه ناامید بودن و ...بعد از عکسبااون چسبندگی خدا بهش یه دختر ناز داده فقط محکم بخودت بگو امروز نتیجه میگیرم و کائنات رو مجبور کن به حکمت دربیان و بعدش رو بسپر بخدا

کاش دختر نبودم😬😬😬😬پسر بودم😄😄😄

ببین دورازجون تو اگر ما پسر هم بودیم بیضه هامون تو بود یا واریکوسل گرید ۳ داشتیم🤣🤣🤣🤣

ببین دورازجون تو اگر ما پسر هم بودیم بیضه هامون تو بود یا واریکوسل گرید ۳ داشتیم🤣🤣🤣🤣

. 😓😓😓😓😓خدا چی خلق کرده😆😆😆😆

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)