2789
اصلا اینجوری نیست که خدایی نکرده بسته باشه اونا خیلی خیلی گذشته از چسبندگیشون اما در عکس اول اگر داش ...

سلام گلی من رفتم گفت لوله هات بسته اس تااونجایی که تونستیم بازکردیم خیلی دردداشتم حالم بدشدحالابنظرت جواب میگیرم این ماه جواب سونوام گفت فردامیدم

💔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام گلی من رفتم گفت لوله هات بسته اس تااونجایی که تونستیم بازکردیم خیلی دردداشتم حالم بدشدحالابنظرت ...

اره عزیزم دوستم رو که بهت گفتم و چندتای دیگه با وزن خفنو دوتا لوله ی بسته .پشتش میگیره خداروشکر انجام شد

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
اره عزیزم دوستم رو که بهت گفتم و چندتای دیگه با وزن خفنو دوتا لوله ی بسته .پشتش میگیره خداروشکر انجا ...

واقعا ممنون عشقی ولی خدایی خیلی دردداشت بنظرت چرا؟عکس سونوموبفرستم البته یه سونودیگه است که اونم امروزدهدم

💔
واقعا ممنون عشقی ولی خدایی خیلی دردداشت بنظرت چرا؟عکس سونوموبفرستم البته یه سونودیگه است که اونم امر ...

اره بفرست درد هست اما کوتاهه اما ارزش داره بفرست

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
واقعا ممنون عشقی ولی خدایی خیلی دردداشت بنظرت چرا؟عکس سونوموبفرستم البته یه سونودیگه است که اونم امر ...

میام میبینم عزیزم

ضخامت اندومترت تود۶ سیکل چقدر خوبه خداروشکر من ضخیم بودم که برای حاملگی و لانه گزینی بده .کیست هم داشتم که گفت اکثر متاهلهادارن خداروشکر

ضخامت اندومترت تود۶ سیکل چقدر خوبه خداروشکر من ضخیم بودم که برای حاملگی و لانه گزینی بده .کیست هم دا ...

پس سونوم خوبه نگران بودم بخاطراون کیست که زده توتخمدان چپ😕

💔
پس سونوم خوبه نگران بودم بخاطراون کیست که زده توتخمدان چپ😕

نه بابا مال من توش پرازخون هم بود گفت اکثرا دارن و با پریودی یا اگر بخوای از بین بره با قرص حتی دارو و عرقهای گیاهی میره

نه بابا مال من توش پرازخون هم بود گفت اکثرا دارن و با پریودی یا اگر بخوای از بین بره با قرص حتی دارو ...

ممنون عزیزدلم امروزخیلی وقتتوگرفتم ایشالاخدابحق این موقع اذان هرچی که میخوای بهت بده😘💕

💔