2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم عفونت داشتم همیشه قرص میخوردم خوب بودم بازمیگرفتم آی وی اف کردم خارج رحمی شدرفتم لاپاراسکوپی گفت لوله هات رحمت تخمدانات همه چسبندگی وعفونت شدیدداشتن😥

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
منم عفونت داشتم همیشه قرص میخوردم خوب بودم بازمیگرفتم آی وی اف کردم خارج رحمی شدرفتم لاپاراسکوپی گفت ...

ببخشید شما برای ای وی اف غیراز سونوی روز دوم چندبار دیگه سونو شدید؟چندبار مراجعه له مطب لازمه تا پانکچر؟

یا رب العالمین

باید شوهرتم درمان بشه چون اگر از کاندوم استفاده نکرده باشی اونم عفونت گرفته و به تو هم باز میده جون عفوئنت در مردان اصلا مشخص نیست تو یه افتابه جوش شیرین بریز وقتی رفتین دستشویی ازش استفاده کنید بعدم خودت جفت بخر استفاده من روزی یه بار تا 10 روز بع دم تویی این 10 روز شلوار و شرت نپوش از کاندوم هم به مدت یه ماه استفاده کن و همین طور جوش شیرین رو

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
قرص چی میخوردی؟

سفیکسیم 400.آزیترومایسین 250

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
ببخشید شما برای ای وی اف غیراز سونوی روز دوم چندبار دیگه سونو شدید؟چندبار مراجعه له مطب لازمه تا پان ...

فک کنم ی 2باردیگ