2777
2789
عنوان

دولت چه نوسانی میگیره از بورس

134 بازدید | 15 پست

از پول مردم بدبخت، که نمیتونن زمین و خونه بخرن پولش میذارن بورس کمی زیاد شه

می‌خواستیم ماشینمونو بفروشیم بذاریم بورس خداروشکر این غلطو نکردیم🙄😒

اصلا پرتفومو باز نمیکنم دیگه انقد اعصابم خراب میشه

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر جا پا میزارن اونجا رو به گند میکشن 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
میگن حقوقی ها که خودشون از اعضای دولتن مقابل دولت ایستادن دقیقا همون کاری که با دولت مصدق کردن 

😐😐😐😐

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

من از شنبه اصلا دیگه باز نکردم

میدونم چه خبره

پایان امروز میرم میبینم چند میلیون دیگه ضرر کردم توی این هفته

تو هفته گذشته نزدیک ۱۰ میلیون ضرر دادم😐

هر بار پای دولت توی یه جا باز شد گند زد بهش رفت

ماشین و خونه فروختن و توی بورس گذاشتن که کار عقل سلیم نیست خوب شد نکردی این کارو

.Pain🔥you made me a believer

دولت نوسان نمیگیره 

حقوقی و یه عده میگیرن 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه روز خوب بود دیروز خراب شد امروز نمیدونم واقعا تحمل ندارم برم صفحمو باز کنم

همه منفی ولش کن 

میگن حقوقی ها که خودشون از اعضای دولتن مقابل دولت ایستادن دقیقا همون کاری که با دولت مصدق کردن 

حقوقی ها همه دولت هستن پس چی، همینا سهما و منفی میکنن نوسان میگیرن و پول میزنن به جیب

من از شنبه اصلا دیگه باز نکردم میدونم چه خبره پایان امروز میرم میبینم چند میلیون دیگه ضرر کردم توی ...

ماهم یعالمه ضرر

چه دولت پاکی داریم ما پس فکر کردی کسری بودجشو چه جوری جور میکنه ؟

حوصله بحث ندارم برو خودت بخون

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

معلوم نیس دارن چه غلطی میکنن مردم بدبخت پاسوزش میشن 

دلم میسوزه والا، خیلیا رو میشناسم پولشون نمیرسه به کاری، داشتن با بورس نون در می‌آوردن...

دلم میسوزه والا، خیلیا رو میشناسم پولشون نمیرسه به کاری، داشتن با بورس نون در می‌آوردن...

خدا از باعث و بانیش نگذره 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍