2777
2789
عنوان

امروز چی دیدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 154974 بازدید | 276 پست
اینی که شما تعریف کردی احتمالا صندلی ماشین پریود شده نه خانونه؛ وگرنه این حجم از خونریزی بیشتر به سق ...

چرا انیدر عجیبه واستون خون پخش میشه یه لکه کوچیک روی لباس روشن کلی خود نمایی میکنه تازه این خانم نشسته پخش شده خون😷

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینی که شما تعریف کردی احتمالا صندلی ماشین پریود شده نه خانونه؛ وگرنه این حجم از خونریزی بیشتر به سق ...

قسم خوردن نداره این داستان بیکارم مگه لکنت گرفتم صبح بیرون بودم هنوز فکرم مشغوله.

تیر ماهی ام... زاده روزهای آفتابی ، عاشق شب های مهتابی 

چرا انیدر عجیبه واستون خون پخش میشه یه لکه کوچیک روی لباس روشن کلی خود نمایی میکنه تازه این خانم نشس ...

افرین دقیقا مگه بیکارم غلو کنم

تیر ماهی ام... زاده روزهای آفتابی ، عاشق شب های مهتابی 

من  یه هفته قبلش میگرن وسردرد پریودیم عود میکنه کلا باید مسکن بخورم تا بتونم بلند شم سینه هام و ...

من شوهرم از وحشی شدنم میفهمه که دارم پریود میشم😆خدایی به زمین و زمان گیر میدم پشه جلون بپره زه جنگه درستی باهاش میکنم کلا از قبل تا بعدش هر چی میگم میگه حق با تویه

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏

بچه های براتون سوال که مگه میشه نفهمه اره من خودم واقعا پریم هیچ علائمی نداره نه درد نه خونریزی زیادکه بفهمم نه پس میده که بفهمم گاهی شده سه چهارساعت شدم نفهمیدم تارفتم دستشویی دیدم 

من شوهرم از وحشی شدنم میفهمه که دارم پریود میشم😆خدایی به زمین و زمان گیر میدم پشه جلون بپره زه جنگه ...

وای منم همینم بخدا به درز دیوارم گیر میدما 🤣🤣🤣🤣یه جوری پاچه میگیرم که بیچاره میمونه چی بگه بچمو میگیره بغلش محلو ترک میکنه میگه بریم تا مامان بیشتر عصبی نشده به همین حرفشم عصبی میشم 🥶🥶🥶

من از ۳ روز قبل و ۳ روز بعد از شدت درد نمیتونم جم بخورم

انقد دل درد و کمر درد میشم

اوایل فقط سرم میزدم

یه دفعه از شدت درد و خونریزی تا نزدیکیای بیهوشی رفتم

بعد سقط که کردم دردم کمتر شده با مسکن بهتر میشم

اون  چجوری نفهمیده