2777
2789
عنوان

امروز چی دیدم....

154972 بازدید | 276 پست

تو ماشین بودم پشت چراغ قرمز یه زنه داشت ماشینشو پارک میکرد  داشت کیفشو جمع میکرد خیلیم شیک و پیک بود عینک افتابی و ....هیچ عابری هم نبود اون قسمت ماشین رو بود.مانتو بلند کرم نباتی روشنه روشن روزم بود چشمت روز بد نبینه خاله پری اومده بود سسسسسسرااااااغش من نگم خودتون تصور کنید خیس بدااا من خودم همجنسمه دارم میگم سر گااااو بریده بودن بعد شررررم کرده بود چیکه چیکه خال خال کلش اندازه دوتا کف دست بسیار بزرگ بعد نه لکا قـــــرمز چراغ میزد پشتشم به خیابون بود خیلی با اعتماد به نفس داشت خودشو درست میکرد.وااااای بیچاره مردم از خجالت دور بود به من اگرنه امار میدادم.چه جوری نفهمیده بود؟ هر کی پشت چراغ بود مستفیز شد.نمیشد ندید.چه حسه بدیه.😰😥😢فکر کن وسط خیابونی جایی بهش بگن بعد چی کار کنه با اون لباس تیر خورده کیفشو باید بگیره عقبش دربره.

نتیجه گیری:خانمای گل همیشه به پشتتون حواستون باشه.

تیر ماهی ام... زاده روزهای آفتابی ، عاشق شب های مهتابی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول که باید بهش میگفتین اگه نزدیکش  بودین 

دوم من وقتی پریود میشم اتقدر حالم بد میشه که  از جام تکون نمیخورم اینا چجوری پریود میشن که نمیفهمن؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

مستفیض

وظیفه انسانی حکم میکرد بری بهش بگی

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
وا مگه میشه ادم حس میکنه داره ازش خون میره درد داره اصن خیسی شو که حس میکنه

دقیقا منم همینو گفتن خودش یه جوریه که داره ازش چیزی میره

تیر ماهی ام... زاده روزهای آفتابی ، عاشق شب های مهتابی