2777
2789
عنوان

امروز چی دیدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 154973 بازدید | 276 پست

من حالم بد شد

نه برای زنه

نه بدای مانتو 

نه دید مردم 

فقط برا صندلی ماشین که تو گرما زیر نور میمونه تا روز بعد پره خون 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول که باید بهش میگفتین اگه نزدیکش  بودین  دوم من وقتی پریود میشم اتقدر حالم بد میشه که & ...

من امروز نفهمیدم پریود شدم😥از خیسی لباسم فهمیدم من اصلا درد ندارم تو سیکل واسه همین اومدنش رو نمیفهمم

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی

من یه بار تو مدرسه همچین بلایی سرم اومد چشمتون روز بد نبینه تا زنگ آخر داشتم مانتو خشک میکردم🙈🙈🙈

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
اول که باید بهش میگفتین اگه نزدیکش  بودین  دوم من وقتی پریود میشم اتقدر حالم بد میشه که & ...

از بندگان خوب خدان😑من پری میشم انگار تیر خوردم😬شوهرم میگه حاظرم خودم هر 15 روز بشم ولی تو سالی یه بار نشی😂

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏
من یه هفته قبلش سینم درد میگیره😑 دوسه روز قبلش دل درد میگیرم  چطور بعضیا اصلا متوجه نمیشن شر ...

منظورم یه دایره بزرگ بود با چیکه چیکه های پراکنده،دوستمم باهام بود میگفت جون میده واسه فیلم گرفتن البته به شوخی.

تیر ماهی ام... زاده روزهای آفتابی ، عاشق شب های مهتابی 

از بندگان خوب خدان😑من پری میشم انگار تیر خوردم😬شوهرم میگه حاظرم خودم هر 15 روز بشم ولی تو سالی یه ...

من  یه هفته قبلش میگرن وسردرد پریودیم عود میکنه کلا باید مسکن بخورم تا بتونم بلند شم سینه هام وحشتناک درد میکنن و ورم میکنن بعدش کمر درد ودل پیچه میگیرم بعد تازه پریود میشم 

اونم چجوری یه نوار هم نمیذارم کلا خون نمیاد باید برم دستشویی زور بزنم چند قطره بعد ادرار بریزه 😂😂😂😂ازمایش هورمونی هم انجام داوم گفتن مشکلی نداری سونو هم کردم همینطور 

شوهرم کلافه میشه از دستم 

گاهی وقتی موعدم نیست  افتاب بیرون برم سردرد بگیرم میگه وقت پریودته باز 🤯🤯🤯🤯