2821
2789
عنوان

مادرشوهرم

343 بازدید | 22 پست

سلام برادرشوهر من داره میره سربازی این روزا همه خونواده میان پیشش و دور هم هستن ما هم میریم اینم ولی تو این شب ها خیلی به من کم محلی میشه و اصلا خواهرشوهر و مادرشوهر درست با من حرف نمیزنن همش دور هم جمع ميشن اصلا منو نمیبینن خیلی دلم گرفته ازشون 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو کنار شوهرت بشین و بگو و بخند اگه دیدی اونم مشغوله گوشیتو دستت بگیر و بیا نی نی سایت حال کن.

واجبه به بعضیا گفت صدا 📣 دوربین 📹 حرکت 🏃  گمشوووووووووووو😠😠😠😠
حب خیلی ناراحت کننده هس چند نفر باهم بلند بلند بگن بخندن ولی به تو توجه نکنن و بگن تو هم بیا

نرو خونشون عزیزم خانوم خونه ی خودت باش من الان چند ساله ازدواج کردم اما مادرشوهرم دوس نداره وقتی با خواهراش و دخترای حواهرش هستن منم باشم اصلا هم برام مهم نیست 

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
نرو خونشون عزیزم خانوم خونه ی خودت باش من الان چند ساله ازدواج کردم اما مادرشوهرم دوس نداره وقتی با ...

به خاطر همین رفتاراشون نزدیکه یک ساله ده روز یه بار میرم خونشون ولی حالا به خاطر جریان سربازی دوروز پشت سر هم رفتم حالا فهمیدم چه هر روز برم چه ده روز یه بار اینا با من اینجورین

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز