2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 22 پست
به خاطر همین رفتاراشون نزدیکه یک ساله ده روز یه بار میرم خونشون ولی حالا به خاطر جریان سربازی دوروز ...

رو زندگی خودت تمرکز کن بهشون نه زیاد توجه کن و نه بی احترامی کن رسمی باش باهاشون خانواده شوهر هیچوقت مثل خانواده خود آدم نمیشه انرژیت رو صرف چیزای بهتری بکن

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره شوهرم به خاطر همین کاراشون کمتر میره خونشون

اینه دلیل حسادتشون که شوهرت به حرفت هست وبراش مهمی. توهم وقتی تو جمع اونا هستی با شوهرت بگو وبخند ببین چطور جلز ولز میشن. نیم ساعت بشینید بعد برید خونتون.

رو زندگی خودت تمرکز کن بهشون نه زیاد توجه کن و نه بی احترامی کن رسمی باش باهاشون خانواده شوهر هیچوقت ...

آره واقعا ولی وقتی میرم تو جمعشون دلم میگیره و ناراحت میشم با سردرد میام خونه 

آره واقعا ولی وقتی میرم تو جمعشون دلم میگیره و ناراحت میشم با سردرد میام خونه 

وقتی اینهمه انرژی منفی میگیری ازشون ازشون فاصله بگیر

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
اینه دلیل حسادتشون که شوهرت به حرفت هست وبراش مهمی. توهم وقتی تو جمع اونا هستی با شوهرت بگو وبخند بب ...

من خیلی دوستشون داشتم ولی خیلی پنهان کار و دورو و دروغ گو هستن البته بودن ولی من تازه متوجه شدم به خاطر همین از چشمم افتادن

وقتی اینهمه انرژی منفی میگیری ازشون ازشون فاصله بگیر

همین کار کردم رفت و امدم کم کردم ولی هروقت همو میبینیم باز با رفتارشون سعی دارن آدم ناراحت کنن نميدونم چیکار کنم بهشون بی توجه شم و برام مهم نباشن

همین کار کردم رفت و امدم کم کردم ولی هروقت همو میبینیم باز با رفتارشون سعی دارن آدم ناراحت کنن نميدو ...

ده روز یبارم نرو خیلی واسه خودت کم ارزش قائلی، من والا احترامم میذارن ماهی یه بار نهایتا دوبارمیرم اونم با دعوت