2777
2789
عنوان

یعنی من اویزونم ؟

788 بازدید | 76 پست

عشقم بیکار بود 😔 تحصیلات درستیم نداشت 

سربازی هم نرفته بود 

هیچ هنری هم نداشت 

حتی پولم نداشت 

دنبال کار هم بود ولی پیدا نمیکرد 

منم دوستش داشتم با وجود همه این ها

میگفت منو میخواد میخواد بهم برسه ولی پول نداره کار نداره

گفتم اشکالی نداره 

مغازه خالی داریم یه کار راه میندازم  بیا کار کن  

خودشم میگفت از خدامه زودتر هم بهم میرسیم اینجوری 

ولی اقا داشت بهم خیانت میکرد با دوست دختر قبلیش هم بود

دعوامون شد وقتی فهمیدم 

مامانش فحشم داد خودش کتکم زد 

مامانش بهم گفت پسر من تورو قلبا نمیخواد خودش نامزد داره  (نامزدش من بودم ) ولی مامانش منکر میشه    چون عقد نکردیم فقط اومدن خواستگاری 

بعد بهم گفت تو بی حیایی که می اومدی خونمون 

خب خودشون دعوت میکردن منو 

یا گفت پسرم تورو نمیخواد تو به زور خودتو چسبوندی مغازه راه انداختی  به پسرم گفتی بیا منو بگیر 

الانم چون نمیخوادت زورت گرفته میخوای شکایت کنی 😔درصورتی که چند میلیون پول منم خوردن و پس نمیدن

ایا من بد بودم براش؟ کدوم دختر برای عشقش همچین کاری میکرد هم بهش پول دادم هم همه جا کنارش بودم هم کار داشتم راه می نداختم 

ولی به جا اینکه بگن دستت درد نکنه اینا حرفا مامانش بود 

خودشم هزارتا فحشم داد و کتکم زد 

واقعا باید بگذرم و شکایت نکنم از این ادما؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب قلب شکستتو کسی نمیده خودت باید ترمیمش کنی و این فقط زمان میخواد

اما واسه پولت و کتک و حرفای بدی ک بهت زدن شکایت کن پدرشونم درار مفت خورا رو

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃

معذرت احمقی 😑🙏🙏🙏🙏🙏🙏

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

پولتو خوردن نوش جونشون.حقت بود.

واقعا از این همه حماقتت کفرم در اومد.

میدونم حالت خوب نیست ولی نیاز داری که یه نفر از خواب بیدارت کنه.بندازش بیرون از زندگیت جواب مادرشم بده تا نمونه تو دلت.

اه

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند

هميشه لطف زيادي ميشه حق مسلم در حق ادم بي بته 

كاري به مسايل مالي ندارم هرطور كه حالت بهتر ميسه همونكارو بكن جاش بازم مياد ولي از زندگيت حذفش كن چون عمري كه باهاش ميگذروني ديگه برنميگرده