2777
2789
عنوان

یعنی من اویزونم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 76 پست

خوب عزیزممممم تقصیر خودته دیگه نباید همچین کاری میکردی ...یعنی چی که هیچ کاری نداشت و تورو هم میخواست جونش در میومد میرفت کار میکرد واقعا من نمیفهمم چرا اینکارارو میکنن بعضیا واقعا عشق نیست این بی عقلی تمامه ...البته ببخشیدا خوب منم حرصم گرفت 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا بگذری گل من؟دوماد اگه بهترین ادم روی زمینم باشه نباید بیشتر از حدی بهش بها داد ایشون که دیگه نوبر بودن.

عزیزم تا اخر شکایتت بمون.

اون اقا سعی میکنه با تهدید،تحقیر،دعوا،خر کردن ،وعده وعید شما رو منصرف کنه از شکایت ولی دندون کرم خورده رو بکن 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

به چشمانت بیاموز که هرکس ارزش دیدن ندارد

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

بابا یه اکیپ درست کن یه گروه درست کن 

از هرررکی از دوست فامیل اشنا از مال خر از هرکس 

برو بریز سرش ، برو پولتو بگیر برو بزنش دهنشو صاف کن 

کلی موسسه استخدام بادیگارد هست برو بادیگارد بگیر برای چند ساعت حداقل یکم بزنش دلت خنک بشه 

وااای چقدر حرص خوردممممم

خدایا ،خودت من را از شر بندگان حسود و بخیل در امان نگهدار ، تو حافظ منی 💗

ببین یه همچین اتفاقی هم برای من افتاد اتفاقا

اصلا ارزش نداره آدم آرامششو فدای یکی دیگه کنه به این نتیجه رسیدم که باید صبر کنی یکی برسه که همه چیش آماده باشه و تو فقط بری بشه خانوم خونش.کمتر مردی ارزش داره بخاطرش از صفر شروع کنی یا با نداری و بدبختی بسازی.چون هم خودش و هم خانوادش یابو برشون میداره چه تهفه ایین!!!!

هیچ کاری تو این دنیا بی جواب نمیمونه‌عزیزم

نه خوبیای تو بی جواب میمونه

نه بدیای اون

خدا جای حق نشسته 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

عجب مامانی داشته طرف  ولش کن دل بکن از پسره ، انقد واسش مایه گذاشتی که فکر کرده کی هست، بیشتر از ظرفیتش براش ارزش قائل شدی  ، شما اویزون نبودی اونا محبت سرشون نمیشه . بنظرم شکایت کن اگه واقعا به جایی میرسه حرفات 

ببین یه همچین اتفاقی هم برای من افتاد اتفاقا اصلا ارزش نداره آدم آرامششو فدای یکی دیگه کنه به این ن ...

افرین

خدایا ،خودت من را از شر بندگان حسود و بخیل در امان نگهدار ، تو حافظ منی 💗