2777
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 37 پست
سلام عزیزم  بهترین کار نشستن پشت فرمون ماشین خودتونه زمانی ک همسرتون هستن یا ی فرد وارد دیگه ، ...

من ۴ساله رانندگی میکنم جایی نمونده نرفته باشم 

داداشم اونروز میگه حالا بزن ۲😐

قیافه من😐😐😒😒😒

دنده😶🥴🥴

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با پراید آموزش دیدم الان پژو داریم شبیه قایق انگار بزرگه 😐بنظرتون فرقی میکنه 

ماشین بابام دسته منه

پژو ست انگار کشتیه برا من 

من با پژو میرفتم اموزش با پراید امتحان دادم

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎

نه 

من دوستم پراید با پراید میگفت فرق داره نمیتونم

عادت کردن به کلاج و گاز یه ماشین دیگه فقط ۱دیقه وقت میخواد 

لحظه اول ادم طبق ماشین قبلی میره ولی بعدش اوکی میشه

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

برای شما اره اولشه وگرنه ماشین ماشینه مگر شاسی بلند اونم قلقش میاد دستت 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
خودش میگه بشین تا بشینم میگه سرعت بگیر بعد اگه اشتباهی کنم میگه تو راننده نمیشی بیا پایین 

🤣🤣🤣🤣

شوهرمنم گاهی دعوام میکنه البته بیشتر مشوقمه..وقتی اون کنارم بشینه امکان نداره دعوا نشه

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
من ۴ساله رانندگی میکنم جایی نمونده نرفته باشم  داداشم اونروز میگه حالا بزن ۲😐 قیافه من😐😐😒 ...

ای جانم کلا آقایون نمیتونن چیزی نگن 😁

من همسرم سطح توقعش بالاس اوایل اذیت شدم اما باعث شد ک رانندگیم خوب شه( البته خیلیم تعریفی نیستما)

گاهی سکوت بهترین کلام است
من ۱۲جلسه رو رفتم ایین نامه هم قبول شدم باید توشهری امتحان بدم..مشکلم موقع دنده معکوسه تا میخام کلاچ ...

کلا کلاژ ماشین یکم طول میکشه تا دستت بیاد و ماشین با ماشینم فرق داره حتی اگر ک هم مدل باشن 

ماشینای آموزشم ک اصلا چیزی نگم بیتره😉

گاهی سکوت بهترین کلام است
کلا کلاژ ماشین یکم طول میکشه تا دستت بیاد و ماشین با ماشینم فرق داره حتی اگر ک هم مدل باشن  ما ...

میخام امتحان بدم رد میشم دیگه وقتی نتونم مسلط باشم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت