2777
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 37 پست
میخام امتحان بدم رد میشم دیگه وقتی نتونم مسلط باشم

همون اول ک میشینی قبل از حرکت سعی کن کلاژ دستت بیاد یعنی بهت گفت راه بیفت آررووم آرروم پاتو از رو کلاژ بردار تا حد کلاژ دستت بیاد 

موقع دنده عوض کردنم همینطور سریع پاتو از رو کلاژ ور ندار 

امیدوارم خیلی زود گواهینامه تو بگیری🙏💓

گاهی سکوت بهترین کلام است
همون اول ک میشینی قبل از حرکت سعی کن کلاژ دستت بیاد یعنی بهت گفت راه بیفت آررووم آرروم پاتو از رو کل ...

باشه

مرسی مهربون😍

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده.. گاهی واقعا لازمه ولی ترس نمیزاره. تا بشینم فکر میکنم الان میزنم به ماشینای دیگه 😄

عزیزم من ۱۶ ساله گواهینامه کرفتم و پشت ماشین ننشستم تازه رفتم مربی گرفتم که دیگه بشینم نیازه 

اما خب ترس دارم هنوز تم‌ها ننشستم میخوام کامل مطمن بشم بعد بشینم 

سلام من ۱۶ ساله گواهینامه گرفتم روز به روز سنم میره بالاتر و ترسمم از نشیتن پشت ماشین بیشتر میشه حتی جرات مربی گرفتنم ندارم ولی عاشق رانندگیم نمی دونم چیکار کنم الان سنم ۵۳ سال شده میترسم پیربشم و آرزوی رانتدگیا به گور ببرم از هیچ چیز ترس ندارم به جز رانندگی دخترم هم مثل خودم شده اونم ۵ ساله گواهینانه گرفته و ننشیته بهش میگم تو مثل من نباش میگه من مشکلی ندارم ولی تنها ننشیته .

سلام

اون عزیزانی که توصیه میکنند تا تنها نشینی ترست نمیریزه،،، اشتباه نکن. تا یاد نگرفتی حق نداری تنهایی بری چون تصادف میکنی.

مردها کلا اعصاب ندارن توی رانندگی دیگه بدتر. مردها روی ماشین شون حساسن و کمی هم حسادت دارند از اینکه خانم رانندگی کنه. میترسه ماشینو از دستش بگیری. مجبوره اعتماد بنفستو بگیره ازت. 

اگه در توانت هست یک پراید مدل پایین دور رنگ بخر و با خیال راحت رانندگی کن.

رانندگی اوایلش کمی سخته چون هماهنگی بین پدال و مغز و اینه و فرمونه. همش همزمان باید انجام بشه.

اصلا رانندگی ترس نداره. زن و مرد هم نداره.

رانندگی نیاز به تمرین و تکرار داره.

ایران هم ک قربونش نرم اوج بی فرهنگی و بی قانونی هست و رانندگی توش اعصاب خرد کنیه. اصلا کسی قوانین ایین نامه رو رعایت نمیکنه. مدرک گواهینامه به درد همون آموزشگاه میخوره فقط .... وگرنه مدرک کسیو راننده نمیکنه.

آموزشگاه رانندگی بلده آدمو بندازه توی جاده خاکی با دنده یک و دو پارک دوبل یاد بدع خخخ