2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی اونایی که پریود منظم دارن ؟ 

گلم پریود شدن ربطی به تخمک گذاری نداره تا جایی که من میدونم .دیواره رحم برای بارداری آماده و زخیم میشه و وقتی موعد پریود میرسه و شما لانه گزینی بارداری ندارید دیواره رحم میریزه و پریود میشید .تخمک گذاری دو هفته قبل پریوده ربطی به پریود نداره البته تا جایی که من میدونم نمیدونم اطلاعاتم کامل هست یا نه ولی اینجوری خوندم تو نت

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 000 میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 000
اره همین طوره یعنی ممکنه پریود منظم باشه اما یه ماه تخمک ازاد نشه

اره دیگه عزیزم میشه .اونایی که تنبلی تخمدان دارن بعضیاشون پریوداشون منظمه ولی تخمک ازاد نمیکنن.یکیش خود منه نگون بخت😂

اره دیگه عزیزم میشه .اونایی که تنبلی تخمدان دارن بعضیاشون پریوداشون منظمه ولی تخمک ازاد نمیکنن.یکیش ...

من روزه ۱۳پری فولیکولم ۱۰ بود

ماه های قبل فولی داشتم فقز این ماه اینجوری شدم تخمکگزاریمم ۱۷پریه

ب نظرتون تخمک ازاد میشه؟

اره،فولیکولم خیلی کوچیکه

عزیطم من از یه خانم شنیدم فولی خوب نداشت ولی اقدام کرد و باردار شد 

شما بارداری؟

نه گلم تو اقدامم چوک خیلی امیدوارم گه این ماه باردار بشم تیگر زدم.حتی سیسمونی هم گرفتم😑

جنسیت هم تاثیر داره بنظرتون؟

اینم شنیدم ولی مطمعن نیستم میگن اگه فولی خوب داشته باشی پسر میشه اگه کوچیک باشه دختر میشه