2777
2789
ایشالا ک باردار میشی ماهدچندی؟

اولین ماه اقداممه.قبلا یکی هم تو ماه دوم سقط شد اونم با یه شب اقدام باردار شده بودم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 000 میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 000

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین ماه اقداممه.قبلا یکی هم تو ماه دوم سقط شد اونم با یه شب اقدام باردار شده بودم

دقیقا منم شرایطم‌مثل شماس

منم قبلی رو با یه بار شدم و سقط شد

دختر دوست دارین؟

دقیقا منم شرایطم‌مثل شماس منم قبلی رو با یه بار شدم و سقط شد دختر دوست دارین؟

نه اصلا برام فرقی نداده سالم باشه هر چی باشه خداروشکر.شما چند وقت اقدامی

نه اصلا برام فرقی نداده سالم باشه هر چی باشه خداروشکر.شما چند وقت اقدامی

ماهه اوله ک اونم رفتم‌سونو چک کنم دیدم فولی ۱۰عه خیلی نا امیدم

دکتر نرفتن ولی با یهدماما ح زدم گفت رشد نمیکنه دیگ

حالا نمیدونم چی میشه

ماهه اوله ک اونم رفتم‌سونو چک کنم دیدم فولی ۱۰عه خیلی نا امیدم دکتر نرفتن ولی با یهدماما ح زدم گفت ...

اقدامتو داشته باش اینقد سونو برا فولی نرو فقط خودتو اشفته میکنی.به نظر پن ایما همش چرته اصل کاری خداست بخواد خودش همبن ماه بهت نی نی میده.بعدشم له حرف ماماها اعتماد نکن دکتر به من گفته بود خارج رحمیه ماما اصرار داشت زخامت رحمت ۱۰ هست خارج رحمی نیست.بعد دکتر گفتم ماما اینجوری میگه‌گفت زخامت رحم تا ۱۳ میتونه باشه تو خارج رحمی حالا برا من‌نسخه هم نوشته بود رفتم داروخونه گفتن ماما حق نسخه نویسی نداره

اقدامتو داشته باش اینقد سونو برا فولی نرو فقط خودتو اشفته میکنی.به نظر پن ایما همش چرته اصل کاری خدا ...

اره اقدام هام رو میرم ببینم‌چی میشه ایشالا خدا همیم‌ماه ب جفتمون بده