2777
2789
عنوان

وای به دادم برسین دادم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 30 پست
استرااااحتتتت کن قشنگگگ ..حتی واسه یه لیوانم پا نشو زور نزن سرپا نمون ک جنین پایین ...دراز بکش قشنگ ...

مادرم متاسفانه کرونا گرفته مادرشوهرم هم سه ساعت باهام فاصله داره

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دسشوییم ببخشید زیاد زور نزن اگه فرنگی دارید از فرنگی استفاده کن اگه ندارید ببخشید سرپا جیش کن تودتو بشور بیا بیرون خشک کن لباستو بپوش زیادم زور نزن 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 000 میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 000

خون قهوه هم خطرناک نیست اصلااا خون موند است ولی خون قررمز و تازه خطرناک ..اما خون قهوه دیگه معلومه خونه مونده توی رحمه واسه هرکسی پیش می یاد منم داشتم دکتر گفت نگران نباش شیافم بزار مرتب

شـوهـرمـ تنـهـا آرامـش زندگیـم 💑                                    🧿ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🧿

پس بهترین جا خونه خودته استراحت کن کرونا خطرناک والا ب کسیم نمیشه اطمینان کرد بری خودت ب فکر خودت باش دخترم بغل نکنی 

شـوهـرمـ تنـهـا آرامـش زندگیـم 💑                                    🧿ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🧿
همین کارو میکنم یه دخترم دارم همش میگه پاشو میوه بیار غذا بیار هیچ کسی هم ندارم همسرم هم سرکاردارم د ...

وقتی پا میشی آروووم پاشو

بچتو بلند نکن اصلا

خم نشو نهایت دوثانیه

چیزای سنگین بلند نکن

هر نیم ساعت ک سرپایی نیم ساعت دراز بکش ب پهلو

گشنگی هم نکش

واااای دختر کرونا نگیری موقع زایمان زمینت میزنه من دکترا گفتن میمیرم روزای اخر قطع امید کرده بودم 

غم کم میخوریم کم که نه هرروز کم کم میخوریم 
هیچی دیگه منم اینجور بود استراحت مطلق کردم از توالت فرنگی استفاده کن بعدم رفت بالا جفتم الانم بچم دن ...

عزیزم خداروشکر ایشالله بچه منم صحیح وسالم به دنیا بیاد

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  

حسابی رعایت کن تا جنین بره بالا وگرنه بارداریت خطرناک میشه همه چی ب خودت و رعایت خودت بستگی داره

واااای دختر کرونا نگیری موقع زایمان زمینت میزنه من دکترا گفتن میمیرم روزای اخر قطع امید کرده بودم&nb ...

اصلا نمیرم خونش میترسم

دوستان عزیزم از همتون ممنونم واسم دعا کنید

استراحت کنید.استرس نداشته باشید.من سر هر دو بارداری لکه بینی زیاد داشتم که بخیر گذشت.

ببخشید هفته های بالاترهم لکه بینی،داشتین