2777
2789
عنوان

وای به دادم برسین دادم دق میکنم

374 بازدید | 30 پست

هفته 15بارداری هستم از هفته 6ام لکه بینی داشتم تا هفته7ام دیگه الهی،شکر نداشتم تا الان از ظهر تا حالا دوسه بار لکه قهوه ای دیدم البته دکتر سونو گفت جفتم پایین هست چیکار کنم خانم ها شیاف هم گذاشتم تا فردا که برم دکتر چیکار کنم شما تجربه نداشتین

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  
استراحت مطلق

چشم همین کارو میکنم  الان خطرناک نیست

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش انشالله چیزی نیست. اما فکر کنم جنسیت های پسر لکه بینیی زیاد دارن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

استراحت کن منم اینطوری بودم نزدیکی هم تعطیل

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

شیاف و استراحت مطلق،نگران نباش،خوب میشی،کارنکن تا موقعی ک قطع شه

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

استرااااحتتتت کن قشنگگگ ..حتی واسه یه لیوانم پا نشو زور نزن سرپا نمون ک جنین پایین ...دراز بکش قشنگ یه بالشته کوچیکم بزار زیر پات ...اگه میتونی معلومه بارداریت حساسه یکی بیار پیشت یا برو پیش مامانت تا استراحت باشی

شـوهـرمـ تنـهـا آرامـش زندگیـم 💑                                    🧿ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🧿
استراحت مطلق فقط برا دستشویی پاشو

همین کارو میکنم یه دخترم دارم همش میگه پاشو میوه بیار غذا بیار هیچ کسی هم ندارم همسرم هم سرکاردارم دق میکنم

موافقم با دوستان استراحت كامل حتي ابم خواستي بگو بيارن برات 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

عزیزم فقط استراحت مطلق داشته باش و شیافهاتم به موقه بزار زیاد سوار ماشین نشو کلا حرکت برات ضرر داره .فقط بخواب پاهاتو تکیه بده به دیوار تا جفت بکشه بالا البته من اینو شنیدم ها خودم تجربه نکردم.فقط برای دسشویی رفتن از جات بلند شو 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 000 میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 000