2777
2789

تف به لاغری 

تف به پوست سبزه

تف به مو کوتاه

که اینقدر شوهرم بخاطر اینا به من سر کوفت نزنه. اول خودما دوست داشتم ولی الان اعتماد به نفسم 0 شده 

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تف به هرچی آدمه بیخوده که توزندگی دیگران دخالت میکنن خون به جگرشون میکنن

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
به مادرشوهره اشغالم.تا حالا ارزوی مرگه کسی رو نداشتم،اما واقعا به جنون من و رسونده

مگه باهاش زندگی میکنی؟ 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

تف به بی پدری تف به خانواده ی بدی که بچه میارن و عین من بد بختشون میکنن تف به بی پولی تف به کرونا به گرونی

یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗
تف به بی پدری تف به خانواده ی بدی که بچه میارن و عین من بد بختشون میکنن تف به بی پولی تف به کرونا به ...

منم برا پارته دومت تف میفرستم

توووف

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱