2777
2789
عنوان

هرکی ریزش مو و ابرو داره بیاد :)

745 بازدید | 9 پست

بچها ابروهای من خیلی میریزه میخوام خرگوشک بزنم شاید فرجی شه 😄

کسی میدونه چجوری باید ازش استفاده کنم؟(روزی چند بار بزنم و اینکه چه مدت بمونه)

لطفا یکی منم لایک کنه بیام ازتجربه ها استفاده کنم 😢منم ریزش مو و ابرو و مژه دارم😔

‏از امشب تا شب اعلام نتایج کنکور با خط ناشناس به بابات پیام بده " حالا تو دانشگاهم برا کسی نریدن "

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا یکی منم لایک کنه بیام ازتجربه ها استفاده کنم 😢منم ریزش مو و ابرو و مژه دارم😔

عزیزم من واسه مژه محلول ایکسیلیا زدم فعلا که ریزشش قطع شده یکمم بلندتر شدن ولی اونایی که ریختن فعلا در نیومدن الان تقریبا 3 هفتست دارم ازش میزنم در کل چیز خوبیه اگه میخواین تقویت کنین مژه هاتونو 

واسه موهم کپسول یونی زینک و ساندروس گرفتم الان به ماه و نیم شده که دارم میخورمشون اینا واقعا معجزه کردن واسه موهام 😄

عزیزم من واسه مژه محلول ایکسیلیا زدم فعلا که ریزشش قطع شده یکمم بلندتر شدن ولی اونایی که ریختن فعلا ...

مرسی عزیزدل ک گفتی😍

‏از امشب تا شب اعلام نتایج کنکور با خط ناشناس به بابات پیام بده " حالا تو دانشگاهم برا کسی نریدن "
سلام ببخشید شما ریزش ابرو داشتین؟خوب شد الان؟منم ابروهام شدید میریزه

آره بهتر شد خرگوشک بد نبود ولی من 4 5 بار تو روز ازش میزدم بعد از حدود 20 روزم نتیجه داد ولی قطعش کردم ادامه ندادم ابروهایی که درومده بود ریخت 

اها شرمنده ی سوال دیگه؟الان ینی کلا ویگه نمیریزن؟ببخشید مزاحمتون شدم

نه عزیزم شیشش ریخت نرفتم بگیرم دوباره بعد چون قطعش کردم ابروهایی که جدید درومده بودن ریخت

شما مدت طولانی استفاده کنی و آروم آروم قطعش کنی فکر نکنم مشکلی واست پیش بیاد 

سلام

دخترم ۱۱ سالشه قبلا به صورت سکه ای میریخت الان در عرض ۱ ماه موهاش کلا ریخت و ابرو و مژه ش هم داره میریزه

آزمایش دادیم گفتن از کم خونی

لطفا کسانی که تجربه دارن یا دکتر خوب سراغ دارن معرفی کنن با تشکر