میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
حلقه بزن .من برا اینکه گدشت زمان رو حس نکنم خسته کننده نشه فیلم مورد علاقم رو میذارم و جلو تیوی حلقه ...
اتفاقا میزدم.یه پسر یکسالونیمه شیطون دارم
تا دست به حلقه میشم میاد که بگیرش میزنه تو سروصورتش😁
میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا میزدم.یه پسر یکسالونیمه شیطون دارم تا دست به حلقه میشم میاد که بگیرش میزنه تو سروصورتش😁
دقیقا منمپسرم ۱۵ ماهشه بدو میاد ک بگیرتش.میذارم زمین کاری بهش نداره.تا میخوام بزنم بدووو میاد.من وقتایی ک خوابه میزنم یا صبا یا شبا یا ظهرا.یه ربع الی ۲۰ دقییه.زیادش ضرره.ولی تو یکی دو ماه هیکلو خوب تراشیده میکنه
تیکر رسیدن به وزن ایده آلم.وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
فکر میکنن بازیه😂من وقتایی که خوابه دور کارامم ظهر هم حتما باید بخوابم عصرم اون زودتر بیدارمیشه دیگه تا شب ساعت 1-2 که بخوابه