2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدید

213 بازدید | 37 پست

من موهای خودم خیلی خوشرنگ بود هرچی میگفتن رنگ نزن خرشدمو چندبار رنگ زدم اما ۱سالو نیمه اصلا رنگ نزدم ک موهام برگرده اما یکم تیره شده😭 دیگه رنگ نمیکنم فقط شاید توش هایلایت بندازم بنظرتون چ رنگ هایلایتی بااین زمینه میخونه؟

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

این  رنگ طبیعی موهای خودته

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
این  رنگ طبیعی موهای خودته

اره عزیزم

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم

خیلی نازه ماشالا

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
خیلی نازه ماشالا

لطف داری خیلی بهترم بود هرجا میرفتم همه ازم میپرسیدن موهای خودته!؟ واقعا نمیدونم چرا انقد بی عقلی کردمو رنگ زدم ک ۱درجه تیره شد😔

لطف داری خیلی بهترم بود هرجا میرفتم همه ازم میپرسیدن موهای خودته!؟ واقعا نمیدونم چرا انقد بی عقلی کر ...

حیفه دیگه رنگ نزن اصلا...

حیفه دیگه رنگ نزن اصلا...

ت دیگه اصلاااا. لطف داری❤

موهات خیلی خوبه که نازه رنگش

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

🤷🤷خوده آرایشگر میدونه

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد  خلاصه و مفید خدمتتون بگم که ؛این سومین کاربریمه😅😁اصلا خودمم نگم از سه تا آندرلاینِ(_) موجود در اسم کاربریم مشخصه🤭😉اگه از تاپیکی که زدم یا پستی که گذاشتم خوشت اومد ⁦☝️⁩یدونه صلوات واسه حاجتم بفرست🥰
موهات خیلی خوبه که نازه رنگش

مرسی. یعنی هایلایت بندازم خوب نمیشه؟

لطف داری خیلی بهترم بود هرجا میرفتم همه ازم میپرسیدن موهای خودته!؟ واقعا نمیدونم چرا انقد بی عقلی کر ...

دوستمم سفیده رنگ‌موهاش همینه یبار هایلایت دراورد اصلا قشنگ‌نشد بهش نیومد

خدایا خوشگلیامو خوشگلتر کن🥴🤤

چشمات سبزه یا عسلی؟موهات خیلی نازه ماشالله

من اگه هرکاری کنم موهام جنسشون کم پشته بعضیا هیچ کاری نکنن پرپشته هزارماشالله

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍