2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 37 پست
عزیزم بالای سرت خالی شده??? ببخشید میپرسم

اره عزیزم توی دوران شیردهی یکم خالی شد بلندم ک میشه میریزه اما ب این شدت نیس فرقم بازشده

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
چشمات سبزه یا عسلی؟موهات خیلی نازه ماشالله من اگه هرکاری کنم موهام جنسشون کم پشته بعضیا هیچ کاری ...

ممنون از لطفت. ن چشمام قهوه ای تیرس

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم موهامورنک زدم الان تیره شده قبلاخرمایی بود واقعاچرا

😭

مرسی. یعنی هایلایت بندازم خوب نمیشه؟

بنظرم هایلات و رنگ به مو مشکی ها میاد قشنگترشون میکنه،اما مویی که خودش رنگ داره رنگ بزاری زیاد به چشم نمیاد،قشنگی موهات به اینه همه بگن موهای خودته؟به این میگن زیبایی طبیعی نه رنگای مختلف بزنی بگی نه رنگه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
مرسی. یعنی هایلایت بندازم خوب نمیشه؟

عزیزم موهات خودش نازه چرا میخای الکی خرابش کنی رنگ و.. خیلی اسیب میزنه

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
ممنون از لطفت. ن چشمام قهوه ای تیرس

چه بامزه اخه موهای روشن معمولا چشمای روشن دارن😍😍😍

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
دوستمم سفیده رنگ‌موهاش همینه یبار هایلایت دراورد اصلا قشنگ‌نشد بهش نیومد

😩😩

عزیزم موهات خودش نازه چرا میخای الکی خرابش کنی رنگ و.. خیلی اسیب میزنه

نشنیدی یکی مرض داشته باشه اون منم. ولی یواش یواش دارین منصرفم میکنید

همه چی میاد فقط لایت پر نزن کم بزن الان بیشتر دودی نسکافه ای مرواریدی اینا مده

اره شلوغ دوس ندارم اره تن دودی فک میکنم میاد ب موهام

نشنیدی یکی مرض داشته باشه اون منم. ولی یواش یواش دارین منصرفم میکنید

خدانکنه 😅منم تو بعضی موارد دارم 

چرا از رنگ موقت استفاده نمیکنی

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
بنظرم هایلات و رنگ به مو مشکی ها میاد قشنگترشون میکنه،اما مویی که خودش رنگ داره رنگ بزاری زیاد به چش ...

🙏❤

خدانکنه 😅منم تو بعضی موارد دارم  چرا از رنگ موقت استفاده نمیکنی

استفاده نکردم تاحالا . میترسم خراب کنه موهامو. میخوام زمینه موهای خودم باشه لایت بندازم فک کنم موقتا اینجوری نمیشه

استفاده نکردم تاحالا . میترسم خراب کنه موهامو. میخوام زمینه موهای خودم باشه لایت بندازم فک کنم موقتا ...

نه شیمیایی نیست 

جدی موهات خیلی نازه نکن