آنید_پ مدیر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 6430 بازدید | 1618 پست @مهریماهم @nafasam1370 @nazbanoo8300 ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫/// 1399/05/28 | 15:26 19 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 تو کمان کشیده و در کمین که زنی به تیغم و من غمین همه ی غمم بود از همین که خدا نکرده خطا کنی&n ... و ابرو که تو داری ای پری زاد؛در صید چه حاجتِ کمانت...سعدی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
________ عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 13135 تن ز جان و جان ز تن مستور نیست لیک کس را دید جان دستور نیست توبه کردم که دگر می نخورم بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر I would love to be kind to me, i saw with all kindness
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 اسی جان دمت گرم حالم بد بود تاپیکت حالم خوب کرد ♡ اسی خوابهمن از طرفش میگم خواهش میکنمممنو از حضورت😙
________ عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 13135 و ابرو که تو داری ای پری زاد؛ در صید چه حاجتِ کمانت... سعدی# تنها نه من به مهر تو اذر به جان شدم دلتنگی دقایق ابان به نام تو I would love to be kind to me, i saw with all kindness
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 توبه کردم که دگر می نخورم بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر می نخورم در همه عمر*رفتی و بی تو دلم پر دردهپاییز قلبم ساکت و سرده
در_انتظار_روزهای_خوب عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 762 ای که گفتی جان بده تا باشدم ارام جان جان به غمهایش سپردم نیست ارامم هنوز زندگی درد عجیبیست که از آغازشانقدر آزرده شدم چشم به پایان دارم تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴 من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید.. بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 توبه کردم که دگر می نخورم بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر مِی حلالست کسی را که بُوَد خانه بهشتخاصه از دستِ حریفی که به رضوان ماند...!سعدی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
در_انتظار_روزهای_خوب عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 762 اسی خوابه من از طرفش میگم خواهش میکنم ممنو از حضورت😙 فداتون تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴 من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید.. بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍
________ عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 13135 می نخورم در همه عمر* رفتی و بی تو دلم پر درده پاییز قلبم ساکت و سرده مرسی که گفتی❤اهنگ مرجان👌👌هرچه به جز خیال او قصد حریم دل کند درنگشایمش به رو وز در دل برانمش I would love to be kind to me, i saw with all kindness
در_انتظار_روزهای_خوب عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 762 می نخورم در همه عمر* رفتی و بی تو دلم پر درده پاییز قلبم ساکت و سرده هرچه اید به سرم باز گویم گذردوای از این عمر که با میگذرد میگذرد(: تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴 من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید.. بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 زندگی درد عجیبیست که از آغازش انقدر آزرده شدم چشم به پایان دارم مشرق و مغرب اَر روم؛ وَر سوی آسمان شوم؛نیست نشانِ زندگی تا نَرِسَد نشان تو...مولانا# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
________ عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 13135 زندگی درد عجیبیست که از آغازش انقدر آزرده شدم چشم به پایان دارم من اگر کامرواگشتم و خوشدل چه عجب مستحق بودم و اینها به زکاتم دادند I would love to be kind to me, i saw with all kindness
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 مرسی که گفتی❤ اهنگ مرجان👌👌 هرچه به جز خیال او قصد حریم دل کند درنگشایمش به رو وز در دل بر ... شب زفاف کم از صبح پادشاهی نیستبه شرط آنکه پسر را پدر کند داماد🙈😃😂
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 هرچه اید به سرم باز گویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد میگذرد(: آخر ای سروِ روان! بر ما گذر کن یک زمانآخر ای آرامِ جان! در ما نظر کن یک نظر...سعدی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 هرچه اید به سرم باز گویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد میگذرد(: دوستان در پرده میگویم سخنگفته خواهد شد به دستان نیز هم