آنید_پ مدیر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28639 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 6420 بازدید | 1618 پست @مهریماهم @nafasam1370 @nazbanoo8300 ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫/// 1399/05/28 | 15:26 19 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
________ عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 13136 مِی حلالست کسی را که بُوَد خانه بهشت خاصه از دستِ حریفی که به رضوان ماند...! سعدی# چقد مرتبطه شعراتون❤دل همچو سنگت ای دوست به اب چشم سعدی عجب است اگرنگردد که بگردد اسیابی I would love to be kind to me, i saw with all kindness
در_انتظار_روزهای_خوب عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 762 من اگر کامرواگشتم و خوشدل چه عجب مستحق بودم و اینها به زکاتم دادند دل یکی یار یکی دل یکی دلدار یکیدل دیوانه ی من عاشق و بیمار یکی تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴 من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید.. بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 چقد مرتبطه شعراتون❤ دل همچو سنگت ای دوست به اب چشم سعدی عجب است اگرنگردد که بگردد اسیابی ممنون🌿🌹🌿 حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 آخر ای سروِ روان! بر ما گذر کن یک زمان آخر ای آرامِ جان! در ما نظر کن یک نظر... سعدی# ره آسمان درون استپر عشق را بجنبانپر عشق چون قوی شدغم نردبان نماند
________ عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 13136 شب زفاف کم از صبح پادشاهی نیست به شرط آنکه پسر را پدر کند داماد🙈😃😂 بعله😀دیدی اخر که غم عشق دگر بار چه کرد چون بشد دلبر و بایار وفادار چه کرد I would love to be kind to me, i saw with all kindness
در_انتظار_روزهای_خوب عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 762 دوستان در پرده میگویم سخن گفته خواهد شد به دستان نیز هم مستیم درد منو دیگه دوا نمیکنه؟.. غم با من زاده شده منو رها نمیکنه😅 تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴 من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید.. بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 چقد مرتبطه شعراتون❤ دل همچو سنگت ای دوست به اب چشم سعدی عجب است اگرنگردد که بگردد اسیابی ماجرایِ دل نمیگفتم به خلقآبِ چَشمم ترجمانی میکند...سعدی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
________ عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 13136 دل یکی یار یکی دل یکی دلدار یکی دل دیوانه ی من عاشق و بیمار یکی اها اها 💃💃💃یارم ای یار یار یارم یار ای یار یار دلکم دلبرکم دلبر بانمکم 😀 I would love to be kind to me, i saw with all kindness
________ عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 13136 ماجرایِ دل نمیگفتم به خلق آبِ چَشمم ترجمانی میکند... سعدی# در گلویم گیر کرده زخم یک بغض غریب فرصتی از اشک میجویم که رسوایش کنم I would love to be kind to me, i saw with all kindness
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 بعله😀 دیدی اخر که غم عشق دگر بار چه کرد چون بشد دلبر و بایار وفادار چه کرد دلبر برفت و دلشدگان را خبر نکردیاد حریف شهر و رفیق سفر نکردجای کاربر جلال خالی😞
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 ره آسمان درون است پر عشق را بجنبان پر عشق چون قوی شد غم نردبان نماند هر کجا عشق آید و ساکن شودهر چه نا ممکن بود ممکن شود...مولانا# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 مستیم درد منو دیگه دوا نمیکنه؟.. غم با من زاده شده منو رها نمیکنه😅 هوار هوار یا هواریارم میایه💃💃
در_انتظار_روزهای_خوب عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 762 اها اها 💃💃💃 یارم ای یار یار یارم یار ای یار یار دلکم دلبرکم دلبر بانمکم 😀 میازار موری که دانه کش استکه جان دارد و جان شیرین خوش است😀😅🤣 تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴 من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید.. بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 هر کجا عشق آید و ساکن شود هر چه نا ممکن بود ممکن شود... مولانا# دشت هایی چه فراخکوههایی چه بلنددر گلستانه چه بوی علفی می آمد
در_انتظار_روزهای_خوب عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 762 هوار هوار یا هوار یارم میایه💃💃 هرگز دلم برای کم وبیش غم نداشت...آری نداشت غم که دل بیش و کم نداشت تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴 من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید.. بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍