آنید_پ مدیر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28630 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 6440 بازدید | 1618 پست @مهریماهم @nafasam1370 @nazbanoo8300 ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫/// 1399/05/28 | 15:26 19 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jallall عضویت: 1399/05/29 تعداد پست: 253 من آن نگین سلیمان به هیچ نستانم که گاه گاه بر او دست اهرمن باشد روا مدار خدایا که در حریم وصالرقیب محرم و حرمان نصیب من باشد!
________ عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 13135 چشم مست یار من میخانه میریزد بهم محفل مستانه را رندانه میریزد بهم یک چشم دلم در غم دلدار گریست چشم دگرم حسود بود و نگریست چون روز وصال امد اورا بستم گفتم نگریستی پس نباید نگریست I would love to be kind to me, i saw with all kindness
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28630 من از چشم تو ای ساقی خراب افتاده ام لیکن بلایی کز حبیب آید هزارش مرحبا گفتیم من کزین فاصله غارت شده ی چشم تو امچون به دیدار تو افتد سرو کارم چه کنم . ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28630 من آن نگین سلیمان به هیچ نستانم که گاه گاه بر او دست اهرمن باشد خوبه شعر بگو نگین داشته باشه ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 وقتی دنیایم مقیاس عجیبی یافت فهمیدم عاشق شده ام اکنون سالهاست در عکس سه در چهار تو ... مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آبدر دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
آتوساا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 854 در طلب عشق تو هستی خود باختم بی سر و جان گشتم و سوی جنون تاختم ناصحم گفت جز غم چه هنر دارد عشقبرو ای خواجه عاقل هنری بهتر از این هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت* جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت
jallall عضویت: 1399/05/29 تعداد پست: 253 گناه چشم سیاه تو بود و گردن دلخواه که من چو آهوی وحشی ز آدمی برمیدم همچون کاغذ سپیدعاری از دروغ رنگدر انتظارمبا نستعلیق انگشتانتبه تحریر در آوریکلامی عاشقانه رابر صورت سرنوشتمتا پرهایممثل درنایی عاشقزیبا از آرایش لمستمیان گیسوی سپید آسمانبه رقص درآیندیا چون قایقی کاغذیتا وداع آخربر جویبار زلال چشمانتروان بمانم
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28630 یک چشم دلم در غم دلدار گریست چشم دگرم حسود بود و نگریست چون روز وصال امد اورا بستم&nbs ... کن نظری که تشنه ام، بهر وصال عشق تومن نکنم نظر به کس، جز رخ دلربای تو ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
hanieh68 عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 1466 یک چشم دلم در غم دلدار گریست چشم دگرم حسود بود و نگریست چون روز وصال امد اورا بستم&nbs ... جزای آنکه نگفتیم شکر روز وصالشب فراق نخفتیم لاجرم ز خیال
________ عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 13135 یک لحظه از خیال تو ، آسوده نیستم ترکم نکن ! ... که با تو بفهمم که کیستم با رفتنت ، دوباره مرا امتحان ... 👌👌تنم از واسطه ی دوری دلبر بگداختجانم از اتش مهر رخ جانانه بسوخت I would love to be kind to me, i saw with all kindness
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 ای ساربان اهسته ران کارام جانم میرود وان دل که با خود داشتم با دل ستانم میرود کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیشکی روی ره ز که پرسی چه کنی چون باشی؟
jallall عضویت: 1399/05/29 تعداد پست: 253 روزی که نماند دگری بر سر کویت دانی که ز اغیار وفادار ترم من بی وفایی تو در شهر و وفاداری منداستانیست که هر بی سرو پا میداند...
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28630 ناصحم گفت جز غم چه هنر دارد عشق برو ای خواجه عاقل هنری بهتر از این زان دم که شدیم آشنای غم توبیگانه زخویشم از جفای غم توبا عشق تو عهد ما چو محکم بودستکردیم جهان و جان فدای غم تو ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
________ عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 13135 مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست ای جااان😍اگه فاصله افتاده اگه من باخودم سردم تو کاری با دلم کردی که فکرشم نمیکردم I would love to be kind to me, i saw with all kindness