آنید_پ مدیر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28630 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 6441 بازدید | 1618 پست @مهریماهم @nafasam1370 @nazbanoo8300 ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫/// 1399/05/28 | 15:26 19 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنید_پ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28630 @آنیدـپ برات فال گرفتم ببین چی اومد🤐 خوش خبر باشی ای نسیم شمال که به ما میرسد ز ... ......! ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
hanieh68 عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 1466 خواهش میکنم نه بابا منم بیشتر با حافظ مانوسم بله ارتباط معنایی داشته باشه حالا در این حد که یه ... خیلی مشکله ، قبلا این کارو کردم ولی سخته .
آتوساا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 854 لب نهادم به لب یار و سپردم جان را تا به امروز به این مرگ نمرده است کسی موضوعی دیگهاو بخونم تشنه و بر لبش تا چون شودکام بستانم از او یا داد بستاند زمن هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت* جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 خیلی مشکله ، قبلا این کارو کردم ولی سخته . آرهولی جذاب ترهیه مکامله س
آتوساا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 854 یارای گریه نیست، به آهی بسنده کن آری، به آه گاه به گاهی بسنده کن درد دل تو را چه کس ... بی مهر رخت روز مرا نور نمانده است وزعمر مراجز شب دیجور نمانده استهنگام وداع تو زبس گریه که کردمدور از رخ تو چشم مرا نور نمانده است هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت* جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت
آتوساا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 854 آره ولی جذاب تره یه مکامله س سلام من اومدم هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت* جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 بی مهر رخت روز مرا نور نمانده است وزعمر راجز شب دیجور نمانده است هنگام وداع تو زبس گریه که ک ... زگریه مردم چشمم نشسته در خون استببین که در طلبت حال مردمان چون استبه یاد لعل تو و چشم مست میگونتز جام غم می لعلی که میخورم خون است
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 سلام من اومدم سلام عزیزمخوش اومدیمن برم کار پیش اومدبرمیگردم ان شاالله
آتوساا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 854 زگریه مردم چشمم نشسته در خون است ببین که در طلبت حال مردمان چون است به یاد لعل تو و چش ... منم که بی تو نفس می کشم زهی خجلت مگر تو عفو کنی ورنه چیست عذر گناهبه عشق روی تو روزی که از جهان برومز تربتم بدمد سرخ گل به جای گیاه هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت* جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت
hanieh68 عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 1466 موضوعی دیگه او بخونم تشنه و بر لبش تا چون شود کام بستانم از او یا داد بستاند زمن در بهای بوسه ای جانی طلبمیکنند این دلستانان الغیاث
آتوساا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 854 در بهای بوسه ای جانی طلب میکنند این دلستانان الغیاث بوسه پس از می بده، کام دلم هی بدهزان که شعار لبت کامروا کردن است هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت* جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت
hanieh68 عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 1466 بوسه پس از می بده، کام دلم هی بده زان که شعار لبت کامروا کردن است توبه کردم که نبوسم لب ساقی و کنونمیگزم لب که چرا گوش به نادان کردمببخشید که خیلی مربوط نیست چندان وارد نیستم
آتوساا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 854 توبه کردم که نبوسم لب ساقی و کنون میگزم لب که چرا گوش به نادان کردم ببخشید که خیلی مربوط نیست چ ... خوبه که درسته یک بوسه زلبهای تو در خواب گرفتم گویی که گل از چشمه ی مهتاب گرفتم هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت* جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت
hanieh68 عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 1466 خوبه که درسته یک بوسه زلبهای تو در خواب گرفتم گویی که گل از چشمه ی مهتاب گرفتم و آن بوسه چنان است که لب بر لب توآنقدر بماند که نماند نفسم
آتوساا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 854 و آن بوسه چنان است که لب بر لب تو آنقدر بماند که نماند نفسم درآن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشمبدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت* جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت