آنید_پ مدیر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 6427 بازدید | 1618 پست @مهریماهم @nafasam1370 @nazbanoo8300 ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫/// 1399/05/28 | 15:26 19 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 دردیاری که دراونیست کسی یارکسی کاش یارب که نیفتدبه کسی کارکسی ختم به خیرکردم😂 بازم خدا رو شکر که الحمدلله😥در آن شهری که مردانش عصا از کور می دزدندمن از خوش باوری آنجا محبت آرزو کردم
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 درخت دوستی بنشان که کام دل ببار آرد درخت دشمنی برکن که رنج بی شمار آرد دوست آنست که گیرد دست دوستدر پریشان حالی و درماندگی
آتوساا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 854 دوست آنست که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی روز وصل دوستداران یاد باد یاد باد آن روزگاران یاد باد هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت* جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت
jallall عضویت: 1399/05/29 تعداد پست: 253 ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی این ره که تو میروی به ترکستان است گو حرمت خود، ناصح فرزانه نگه دارخود را ز زبان من دیوانه نگه دارجا در خور او جز صدف دیدهٔ من نیستگو جای خود آن گوهر یکدانه نگه دارزاهد چه کشی اینهمه بر دوش مصلابردار سبوی من و رندانه نگه دارهر چیز که جز باده بود گو برو از دستدر دست همین شیشه و پیمانه نگه دارپروانه بر آتش زند از بهرتو خود راای شمع تو هم حرمت پروانه نگه دارآن زلف مکن شانه که زنجیر دل ماستبر هم مزن آن سلسله را شانه نگه دار...
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 سه بوسه كز دولبت كردهای وظیفه من ،،اگر ادا نكنی قرض دار من باشی... بگفتمش به لبم بوسه ای حوالت کنبه خنده گفت کی ات با من این معامله بود😂
jallall عضویت: 1399/05/29 تعداد پست: 253 گرچه شاید روز دیدارتو در تقویم من نیست بانگاهت تا شب جان دادنم همراه من باش من که برگی در شب ... من و دل بریدن از تو، چه محال خنده داری...
saraaa2298aaa عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 645 بازم خدا رو شکر که الحمدلله😥 در آن شهری که مردانش عصا از کور می دزدند من از خوش باوری آنجا محب ... مرانه سرنه سامان آفریدندپریشانم پریشان آفریدندپریشان خاطران رفتنددرخاک مراازخاک ایشان آفریدندچقدراین شعرباباطاهرودوستدارم. ...
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 روز وصل دوستداران یاد باد یاد باد آن روزگاران یاد باد یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
jallall عضویت: 1399/05/29 تعداد پست: 253 بگفتمش به لبم بوسه ای حوالت کن به خنده گفت کی ات با من این معامله بود😂 حیف که، ترسم که اشک در غم ما پرده در شود....
آتوساا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 854 من و دل بریدن از تو، چه محال خنده داری... بیا که با سر زلفت قرار خواهم کردکه.گر سرم برود برندارم از قدمت هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت* جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 مرانه سرنه سامان آفریدند پریشانم پریشان آفریدند پریشان خاطران رفتنددرخاک مراازخاک ایشان آفر ... بابا طاهر که عشقهمن شعراشو میخونم صداشم میشنوماگر دل دلبر و دلبر کدام استوگر دلبر دل و دلرا چه نام استدل و دلبر بهم آمیته وینمندونم دل که و دلبر کدام است
saraaa2298aaa عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 645 گو حرمت خود، ناصح فرزانه نگه دار خود را ز زبان من دیوانه نگه دار جا در خور او جز صدف دیدهٔ م ... آخرش ت بودا😉 ...
jallall عضویت: 1399/05/29 تعداد پست: 253 از چشم تو شاید غزلی ناب نوشتم شاید غزلی از دل بی تاب نوشتم شاید که نه باید بنویسم که تو را من در ... داغی که بوسهی تو به لبهای ما نهادیادش بخیر و خاطرهاش جاودانه بادبر من ببخش، گاه چنان دوست دارمتکز یاد میبرم که مرا بردهای ز یاد...
آتوساا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 854 یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد به وصل دوست گرت دست میدهد یک دم برو که هر چه مراد است در جهان داری هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت* جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10853 حیف که، ترسم که اشک در غم ما پرده در شود.... وای😂😂😂یا سخن دانسته گو ای مرد عاقل یا خموش!🤐