آنید_پ مدیر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 6419 بازدید | 1618 پست @مهریماهم @nafasam1370 @nazbanoo8300 ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫/// 1399/05/28 | 15:26 19 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 تو نبین ساکت و آرام نشستم کنجی... درد ناگفته زیاد است ولی محرم نیست تو کز مکارم اخلاق عالمی دگریوفای عهد من از خاطرت به در نرود
jallal عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 98 تو کز محنت دیگران بی غمی کرونا بگیری که ماسک نمیزنی🤣🤣 سرزنش کم کن، مگو :هی مرد عاشق گشته ای؟ شــیــر هــم گاهی شکــار چــشــم آهــو می شود
nazbanoo8300 عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 9178 عاقا من بردم....چون همش شعرای خودم بود...تا ورودی دیگر به درود تعطیل🚫
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 تا عطر تنت اینجاست ، نبضم به تو وابسته ست این عاشق بی منطق خاموش و زبان بسته است #نازبانو تا ز میخانه دمی نام و نشان خواهد بودسر ما خاک ره پیر مغان خواهد بود
jallal عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 98 دیدنِ رویِ تو در خویش زِ من خواب گرفت رخ زیبای تو از چشم ودلم تاب گرفت همچو مهتاب بلرزد پس حو ... تنت به ناز طبیبان نیازمند مبادوجود نازکت آزرده گزند مبادسلامت همه آفاق در سلامت توستبه هیچ عارضه شخص تو دردمند مباد...
ماه_صنم_الدوله عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 16213 تو کز مکارم اخلاق عالمی دگری وفای عهد من از خاطرت به در نرود دلگیرم و دلتنگم و دل سرد و دل آشوب فرمانده ی شرمنده ی یک لشکر مغلوب..
nazbanoo8300 عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 9178 تا ز میخانه دمی نام و نشان خواهد بود سر ما خاک ره پیر مغان خواهد بود دوستت می دارم و بیهوده پنهان می کنم لحظه ای دیگر ز شوقم باز عنوان می کنمچون بدیدم روی تو احوال من اینگونه شدغرق افکار خودم ،این می کنم،آن می کنمگه گرفتار غمم از دوریت در آتشمچون به تنگ آید دلم،فریاد و افغان می کنمای خدا آشفته ام آخر دلیل کار چیست؟اینکه گویندم هوایی با خود ،حیران می کنممن خودم را عالمی در دهر می دیدم و لیکواله و مفتون شدم رفتارِ نقصان می کنمخویش را گم کرده ام گویا منی در کار نیستعقل مغلوب دل است ،شرمنده اذعان می کنمحالتم هر کس بدیده عشق نامش می نهدآری عاشق گشته ام،بیهوده کتمان می کنم#نازبانو تعطیل🚫
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 سرزنش کم کن، مگو :هی مرد عاشق گشته ای؟ شــیــر هــم گاهی شکــار چــشــم آهــو ... داده ام با نظر را به تذروی پروازباز خواند مگرش نقش و شکاری بکند..
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 عاقا من بردم.... چون همش شعرای خودم بود... تا ورودی دیگر به درود بدرودتون پر دود🤣
nazbanoo8300 عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 9178 تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد سلامت همه آفاق در سلامت توست به ... دلداده ی غمهایم،محزون وپریشانماز سوز دلم گویم،با دیده ی گریانمدر بزم وصال خویش،جز خویش نمی یابممن ماندم ودل مانده در کلبه ی احزانمبر غربت دل امشب ،باید غزلی گویمافلاک به تنگ آیند از زاری وافغانمامشب به دل ناکام چون شام غریبان شدبر ماتم این حسرت یک عمر غزل خوانم#نازبانو تعطیل🚫
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 دلگیرم و دلتنگم و دل سرد و دل آشوب فرمانده ی شرمنده ی یک لشکر مغلوب.. باز می آمد و رخساره برافروخته بودتا کجا باز دل غمزده ای سوخته بود
jallal عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 98 داده ام با نظر را به تذروی پرواز باز خواند مگرش نقش و شکاری بکند.. با تمام خشم خویشبا تمام نفرت دیوانه وار خویشمی کشم فریاد:ای جلاد!ننگت باد!نکته داشت
jallal عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 98 دلداده ی غمهایم،محزون وپریشانم از سوز دلم گویم،با دیده ی گریانم در بزم وصال خویش،جز خویش نمی یابم ... صبر ایله کونول محنت هیجرانه تلسمه ،،،درد اهلی یتر صبر ایله درمانه تلسمهیوسیفده زلیخانی محبت له سویردی،،، سالدیردی زلیخا اونی زیندانه ! تلسمهدنیایه وفا ایلمه چوخ آغلاما کونلوم ،،،دنیا نه وفا قلدی سلیمانه ؟ تلسمهکام آلمیاجاخ آیریلیغا باعث اولانلار ،،،عاشق چاتاجاغ سوگیلی جانانه تلسمه.