2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

: عنوان

هشدار در مورد بورس

دوستان اگر به خاطر داشته باشید من یک هشدار داده بودم که در اخبار شنیدم که تبلیغ بورس رو میکرد و گفتم این میتونه یک زنگ خطر باشه شما کمی تند خویی کردید بی علم وارد نشید گرچه بورس آینده خوبی داره و در دراز مدت سود خواهد داد اما بدون علم وارد نشوید

[: یه قماره

[: با پولتون   تو اون کارخونه ها کار نمیکنن   باهاش دارن ارز کار میکنن

[: از هر ۱۰۰۰ نفر    ۲۰۰ نفر و    برشکست میکنن     پولشون و به اون اکثریت ۸۰۰ نفر میدن

: اون ۲۰۰ نفر هم صدا شون به جای نمیرسه

[: مثل   این کرونا  اگر از هر خانواده یه نفرو میکشت  همه  بهداشت و رعایت میکردن به خاطر اینکه به چشم نمیاد کسی رعایت نمیکنه

[: مراقب باشید فقط

: از یه  تحلیل گر  خوب  شنیدم   گفت  چطور ممکنه   سهام یه کارخونه   بره بالا  با این وضع دلار در حالی  که اولین  کسای که ضرر میکنن  کارخونه دارا هستن

[: فقط میگه میخوان پول نقد دست مردم نباشه: باهاش کارای دیگه میکنن

: بورس    نیومده ملت و پولدار  کنه   چند وقت   سود میده   یهو     ریزش میکنه   یسری ها    باخت زیاد میدن

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
راحت دارن نوسانگیری میکنن تو سقف میفروشن تو کف میخرن! تبلیغ کردن که به وسیله تازه واردا حسابی نوسانگ ...

الان وقت خریده؟

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
عزیزم این همه میگن با سرمایه مازادتون بیاین بورس...من خودم پول دادم به سبد گردان...با این همه بالا پ ...

عزیزم باپول ماراد اومدم بورس ولی این پولو با نخوردن نپوشیدن جمع کردیم حالا ۲۰ درصد از اصل پولمون پرییده

عزیزم باپول ماراد اومدم بورس ولی این پولو با نخوردن نپوشیدن جمع کردیم حالا ۲۰ درصد از اصل پولمون پری ...

اصلا نگران نباش...فکر کن هیچ پولی نذاشتی...بورس احتیاج به زمان داره...همه چی درست میشه...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز