2777
2789
الان وقت خریده؟

هیچی این بازار معلوم نیست چون دستوریه. راحت مثبت پنج منفی پنج میکنن .تحلیل هم دیگه جواب نمیده. جالبه تا مثبت میشه تحلیلگرا میگن ما گفتیم مثبت میشه سهامداری کنید صبر جواب داد تا منفی میشه میگن صعود شارپ داشته طبیعیه استراحت کنه! 

امروز که همه سهم های من منفی خورده. وبصادر خودرو فولاد فملی شپنا

درست میشه عزیزم بورس از همون اولشم همین بوده روالشه منتها بد برداشت کردین که همیشه سود میده همیشه که به سود نیست یه دوره اصلاح داره بعد میره روی سود و دوباره تکرار میشه. روالشه.اگه میخوای سود کنی باید حواستو جمع کنی به وقتش توی سود بفروشی.هیچوقت توی ضرر نفروش سهامتو چون میکشه بالا پایین نمیمونه با دید بلند مدت ببین بورسو. منم ضرر کردم ولی عمرا نمیفروشم.اگه بفروشی ضرر میکنی نفروشی شاید سود نکنی عوضش سهام یه شرکتی رو داری که بالاخره از اصلاح در میاد و میره روی سود. توی بورس باید صبور بود.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون بلند مدت نگه دارم سود میکنم؟ چقد سود میکنم

من خواهرم  عشق این کاراست.میگه فولاد و فملی وبصادر   .خوبن  هر سهم ۶ تا ۱۰هزار بالا میره ..من که کلا ریسک پذیر نیستم

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
وبصادر و خودرو مثبت بودن که

بعد از 10 روز منفی 5 آره حالا یه درصد مثبت شد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بعد از 10 روز منفی 5 آره حالا یه درصد مثبت شد

وقتی تکنیکال بررسی نمیشه تو قله و نزدیک مقاومت خرید میکنید انتظار اینو باید داشته باشیدضرر کنید. بورس بالاو پایین داره. قرار نیست هرروز مثبت پنج باشه قرارم نیست مدت طولانی اصلاح داشته باشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز