2777
2789
عنوان

حاجت روائی🌸

52 بازدید | 7 پست

درروایتی از امام صادق (علیه‌السّلام) آمده است : اگر شخصی در پشت سر برادر مؤمنش برای او دعا کند، ، از عرش ندا می شود : برای تو صدهزار برابر مثل او است ( صد هزار برابر برای تو است) این در حالی است که اگر برای خودش دعا می کرد، فقط به اندازه همان یک دعایش به او داده می شد. پس دعای تضمین شده ای که صدهزار برابر آن داده می شود بهتر است از دعایی(دعای شخص دعا کننده برای خود) که معلوم نیست مستجاب بشود یا نشود. من لا یحضره الفقیه ج۲ ص ۲۱۲

😔😔😔😭😭😭😭😭خانوما کسی هست به نیت حاجت روائیم یس یا الرحمن بخونه 

منم براش خیلی دعا میکنم 

😔😔😔😔😔بخدا مشکل بزرگی دارم وگرنه 😔😔😔😔خدایا خودت شاهدی😭

((((گلزعفرون توروخدا حلال کن کپی شد تا شاید خدا به حق این دل پاک، نگاهی کنه که گره از کارم باز بشه)))😔شرمنده تم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم من براتون هم يس ميخونم هم الرحمن ،خيلي التماس دعا دارم🙏🏻🙏🏻

الهی الهی الهی الهی الهی الهی الهی الهی الهی الهی به حق فاطمه زهرا به حق جد سادات به حق سید الشهدا هرچی از خدا میخوای بهت بده ..سلامتی ب خودت و خانواده ت بده ..دلت رو شاد کنه ..اسمم فاطمه س .گره بزرگی تو زندگی هست الهی به حق دل پاک تو خدا بازکنه گره زندگیم رو ...ان شاءالله 😭😭😭😔😔😔😔

الهی الهی الهی الهی الهی الهی الهی الهی الهی الهی به حق فاطمه زهرا به حق جد سادات به حق سید الشهدا ه ...

انشاءا...باز ميشه شك به دلت راه نده 

دعا ميكنم به حق دست بريده الوالفضل عباس خدا با دستاي خودش گره مشكلت و باز كنه

انشاءا...باز ميشه شك به دلت راه نده  دعا ميكنم به حق دست بريده الوالفضل عباس خدا با دستاي خودش ...

😭الان دارم می نویسم با گریه س ،حالم انقدربده که خدا میدونه ...ممنونم عزیزم😔😔😔😔ان شاءالله ان شاءالله به حق فاطمه زهرا