2777
2789
عنوان

ختم۴۰ روز با زیارت عاشورا درایام محرم و اوایل ماه صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 64115 بازدید | 12211 پست

💚💚💚💚💚💚💚

منم هستم

سلام به استاتر عزیز

حاجت دلم فکر کنم میدونی چی هست

لطفا برای منم بخون

منم میخونم، التماس دعای مخصوص

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای حاجت دل همه شفای مریضا خونه دارشدن مستاجرا سبزشدن دامن اونایی ک اولادمیخوان خوشبختی جوونامون فرج آقامون قبولی نظرموحاجت دلم من اون موقع نمیتونم بخونم بیدارم ولی درطول روزمیخونم واسه منم دعاکن التماس دعادارم ازهمه شماعزیزان💚💚💚💚

عاجزانه تمنادارم یه صلوات مهمونم کنی💚

سلام سادات جان.. منم میخوام شرکت کنم💚

اسمم فاطمه هست واول به نیت حاجت روایی اعضای این تاپیک(به خصوص مجردا) وبعدش اینکه خودمم کنکورمو قبول بشم

التماس دعا خیلی محتاجم خیلللی😔🙏🏻

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
من از طرف تک تک شما خواهم خوند ولی شما اگر مایل بودید دراون تایم بخونید وگرنه حتی الامکان در طول روز ...

منم هستم عزیزم انشاا... حاجت روایی همه.شفای همه مریضا.من یه مشکل خیلی بزرگ دارم .خیلی محتاجم به دعاتون.🙏❤اگه بتونم سعی میکنم شب بخونم

سلام من یه حقیرم در خونه ی خدا 

توروخدا به آبروی سید الشهدا قسمتون میدم میشه برای من  و همسرم خیلی دعا کنید😭😭😭😭😭😭😭😭😭😔😔😔😔😔توروخدا 

ان شاءالله به حق فاطمه زهرا همتون حاجت روا بشید 

من از طرف تک تک شما خواهم خوند ولی شما اگر مایل بودید دراون تایم بخونید وگرنه حتی الامکان در طول روز ...

میخونم😍💚💚💚

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
@مگزه     @شوکتتت     @annsherlly00     @mohadese1379   ...

مرسی گلم 

ایشالله حاجت روا شی 

منم شرکت میکنم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم