2777
2789
عنوان

تجربه ي لابيا پلاستي

217 بازدید | 14 پست

سلام دوستان كسي تجربه لابيا پلاستي رو داره ؟

اگه عمل كردين ، راضي يا ناراضي هست ممنون ميشم دليلشو بنويسين 

*لطفا اسم دكترتون نگين چون تبليغ دكترا تاپيكاي لابيا پلاستي رو پر كردن*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

ممنون از پيج خوبتون من ميخاستم تجربه عمل لابيا پلاستي يا همون زيبايي  واژ*ن و براي دخترا بزارم

اولا كه اين عمل فقط جنبه زيبايي نداره و براي بعضي از دخترا ك خيلي لبيا هاي بزرگي دارن باعث ازيت شدن ميشه و نميتونن فعالين روزانه خودشون راحت انجام بدن مثل ورزش كردن يا دوچرخه سواري

دخترا اگه واقعا ازيت نميشين از لحاظ نشستن و لباس پوشيدن اين عمل و انجام بدين  چون برخلاف تبليغ دكترا و سوشال مديا كه ميگن ي عمل سر پايي با نقاهت يكي دوروزس كاملا دوروغه و واقعا عمل خيلي سختيه

حين عمل درد احساس نميكنيد ولي بعدش ب شدت ازيت ميشين تا چن روز نشستن براتو غير ممكنه بعدشم درست نميتونين راه برين

جاي بخيه ها درد داره  و سوزش و خارش شديد داره

اگر قصد انجام اين كارو داشتين خيلي تحقيق كنيد و پيش يه دكتر با تبحر بالا و تيم پشتيباني قوي  برين چون بعدش نيازبه راهنمايي داره و اگه  دكتر با پرسنلش  از شما پشتيباني نكنن خيلي  ازيت ميشين كه خيلي از دكترا بعد عمل  ديگه حتي جواب سوالاي شمارو نميدن

در كل اين عملو انجام ندين چون ب دردش و نقاهتش نميارزه

در كل گول حرف دكترارو نخورين كه ميان اينجا تبليغ ميكنن ي روزه ميتوني سر پاشي و راه بري و ب كاراي عاديت برسي

من نميگم عمل بديه ولي واقعا عمل سختيه سخت تر از عمل بيني 

پس بهتر موقع انتخاب پزشكتون خيلي دقت كنيد كه بعدش هم از لحاظ سوال و مصرف قرص دارو و اينا پشتيباني داشته باشن

حين عمل اصلا درد ندارع ولي نيم ساعت بعدش درد و خونرزي دازين ك بهتره همراه داشته باشين 

همراهتون دستمال كاغذي _كرم زايلاپي - نوار بهداشتي - ابميوه شيرين _ 

يه كوسن دونات شكل و قرص مسكن داشته باشين 

يك ساعت قبل عمل به لابيا هاتون زايلاپي بزنيد كاملا و چند بار تكرار كنيد كه سر بشه و موع تذريق بي حسي ازيت نشين 

بعدشم براي وعده غذايي بعد عمل سوپ يا غذايي بخورين كه فيبر بالاييي داشته باشه كه يوبوست نگيرين و به بخيه هاتون فشار نياد