2777
2789

یه ماه دیگه سالگرد عروسیمونه ولی هروقت یادم میوفته ناراحت میشم، 3 سال پیش عروسی کردم آرایشم نمیگم بد بود ولی تغییری نکردم که بگن اوووو این چقد عوض شده ساده لایت بود ولی حالا تو پیجای عروسی که میبینم چقد قبل و بعدشون متفاوته حسرت میخورم اونموقع 800 تومنم پول آرایش دادم. بعد مادرشوهرمم میگف تغیری نکردی خیلی ساده بود، این از همه برام سنگین تر بود 

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

۴سال پیش ۱۷۰۰دادم عالی بود ساده ولی زیبا 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا ب حرف کسی نباش دوما آرایش ساده خوبه سومن ت ب اون فیلما توجه نکن اونا از بدترین زاویه صورت عکس میگیرم تو بد ترین نور بعد از زیبا ترین نقطه صورت تو بهترین نور عکس میندازن شما همین کار رو بدون آرایش بکن ببین چ تغییر میکنی آرایش پیشکش

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

والا من که اصلا آرایشگاه نرفتم .. خودم صورتمو آرایش کردم همه گفتن چه ماهرانه آرایش کردی ...🤣🤣🤣 فک کنم خیلی ضایع بوده😂😂😂

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔