2777
2789
عنوان

ختم۴۰ روز با زیارت عاشورا درایام محرم و اوایل ماه صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 64115 بازدید | 12211 پست
سلام دوستان عزیز ازتون خواهش میکنم تو این اعیاد شعبانیه دعا کنید بزرگترین آرزوی منم برآورده شه خیلی ...

سلام عزیزم.عیدت مبارک 🌹🌹

ان شاءالله  ک هرچیز صلاحت هست برات رقم بخوره 

الهی ک دلت شااد وتنت سلاامت و خوشبخت ترین بشی گلم 💚

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
بله گلم زود میگذره  عزیییزممم من نمیدونستم ۱۸ سالته😍😍 پس تازه اول راهی اول خوشیته  فان ...

آره گلم ۱۸ ساله ای ک قدر یه خانم ۴۰ ساله سختی کشیده😆🙂

ممنونم از دعاهای قشنگت عزیزدلم انشالله انرژیشون اول ب زندگیه خودت برگرده😘😘😘❤❤❤فقط زن عموم خوب بشه دیگه بخدا چیزی نمیخوام فقط شفا پیدا کنه ب حق امام زمان😔🙏🏻 

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره گلم ۱۸ ساله ای ک قدر یه خانم ۴۰ ساله سختی کشیده😆🙂 ممنونم از دعاهای قشنگت عزیزدلم انشالله انرژ ...

خیلی ممنونم قربونت گلم 🌹الهی آمین بحق صاحب الزمان عج 🤲

ان شاءالله دلت شاد بشه فاطمه ی عزیزم ❤

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
به پایان سال رسیده ایم... انتهای کوچه اسفند بیایید برای هم دعا کنیم دعا کنیم برای جاودانگی مهر ما ...

ان شاءالله الهی آمین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

حیف ک نمیشه فیلم فرستاد 😂😂😂

بگو همینم درست کردن نعمته 😂😂😂

مهدی_جانم♥️🌱

•🐝•خوشبَخٺِےیَعݩے:

•🕸•جݪوےاِمـآݦ زمـآنِٺــ

•🖇•وآیسےوبِگے:↶

•♥•آخَࢪ‌یݩ گنآهَمویادَݦ‌ݩمیآد . .(:

اللهم‌عجل‌لولیڪ‌الفرج💚#  ‍ 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام مجدد دوستان عزیز

امشب آخرین شب این سال لعنتیه و ۹۹ هم تموم میشه

ازتون خواهش میکنم منو هم دعا کنید خواهشتون میکنم دعا کنید منم به آرزوم برسم و راحت شم. شمارو به چهارده معصوم حتی اگه خدایی نکرده مریضی دارین که حالش بده و یا خدایی ناکرده دکترا جوابش کردن دعا کنین خدا به جاش همین الان جون منو بگیره و عمرمنو بده به اون مریضتون تا هم من راحت شم هم مریض شما عمر دوباره داشته باشه من که از ته دلم راضی ام به این اتفاق . خیلی خسته م دیگه نمیخوام زنده بمونم خواهشا بهم نگید این حرفا چیه و ایشالا مشکلت حل میشه هییچ راه حلی دیگه نمونده و تنها راه حل رسیدن من به راحتی مرگمه. پس خواهشتون میکنم برای راحتیم دعا کنید که منم به آرزوم برسم. 

سلام دوستان،😍 امیدوارم حال دلتون عالی باشه. پیشاپیش سال نو رو تبریک میگم. ان شاءالله امسال، سال فرج آقا امام زمان عج و حاجتروایی همه دوستان باشه. 🍃🌺🍃

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

سلام دوستان عزیز عیدتون مبارک انشاءالله امسال تنتون سالم ودلتون شاد باشه و به همه آرزوهاتون برسید زیر سایه امام زمان

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام مجدد دوستان عزیز امشب آخرین شب این سال لعنتیه و ۹۹ هم تموم میشه ازتون خواهش میکنم منو هم دعا ...

عزیزم از ته دلم برات آرزو میکنم که خدا بهترینها رو بزاره پیش پات وحاجتروا بشی هرجور که به صلاحته انشاءالله

سلام دوستای عزیزم سال نو رو خدمتتون تبریک عرض می کنم ان شاالله سالی همراه با سلامتی و شادی و حاجت روایی برای همه شما عزیزان باشه و درپناه خدای مهربان باشید💖❤

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار