2821
2789
عنوان

دوست پسرم...

1145 بازدید | 40 پست

بچه ها تو این چن ماه ک با همیم هیچ حرف بدی ک ناراحت بشم نزده بهم، ولی من تا عصبانی میشم دهنمو باز میکنم و تیکه های بد میندازم 

امشبم باز اینکارو کردم

خیلی ناراحت شد

گفتم زنگ بزنم صحبت کنیم

گفت ترجیح میدم صحبت نکنم الان و دفعه اولت نیست

شما تو عصبانیت چجوری خودتونو نگه میدارید؟

اخرش از دست اخلاقم فرار میکنه😪

نمیدونم چرا کنترل ندارم رو خودم 

قبل اینکه دهنمو باز کنم فکر میکنم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

حرف بد نزن دیگه 😐

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ترجیح میدم اون لحظه محل رو ترک کنم 

وتنها باشم 

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..

منم عصبانی میشم خیلی سروصدا  میکنم

ولی خداروشکر شوهرم حتی سرش رو هم از زمین بلند نمیکنه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

وای منم اینجوریم 

تو دوران دوستی با همسرم همیش بهم میگف زبونت خیلی. نیش داره عین مار کبرا میزنی آدمو دلمو میشکنی 

بعد سعی کردم اصلاحش کنم رفتارمو و کردم خداروشکر بهتر شدم 

از کبرا ب عقرب😹

سال 1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.. 🌈پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی ❤️محتاج دعاهاتونم برام با دلای پاکتون دعا کنین منم دعا تون میکنم💞
منم اینجوری بودم، البته الآن هم هستم ولی خییییلی کم شده، فقط سعی میکنم تو عصبانیت هیچی نگم، بعدش که ...

من خ سعی میکنم هیچی نگم ولی انگار تا نگم اروم نمیشم😪😪

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز