2821
2789
عنوان

دوست پسرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 40 پست

خب چی عصبانیت میکنه مثلا حرفای دوس پسرت؟اگه تو چت دعوا میکنین و عصبانی میشی اون لحظه میتونی بگی بهتره یکم آروم شدم حرف بزنیم هروقت اروم شدی بهش زنگ بزن

بااااااشش

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب چی عصبانیت میکنه مثلا حرفای دوس پسرت؟اگه تو چت دعوا میکنین و عصبانی میشی اون لحظه میتونی بگی بهتر ...

نه سر ی قضیه دیگه ناراحت بودم ک کم و بیش حس میکردم اونم شااااید تو این قضیه دخیل باشه

رفتم سر اون خالی کردم 😪

من خ سعی میکنم هیچی نگم ولی انگار تا نگم اروم نمیشم😪😪

دقیقا میدونم چی میگی، ولی یه بار که امتحان کنی میبنی چقدر بعدش حالت خوب میشه و خوشحالی که حرفای سنگین نزدی و حداقل پشیمون نمیشی از حرفایی که نباید میزدی

Amaaan boşver 😝

من همیشه ب شوهرم میگم عصبیم دست خودم نیس یهو تو این حاالت ممکنه ی حرفی بزنم یا کاری کنم ک میدونم زودی پشیمون میشم همیشه بهش گفتم اگ عصبی شدم تو چیزی نگو کاری بهم نداشته باش تا اروم شم من اینطوری سی میکنم اگ کنارم باشه میرم تو اتاق درو میبندم خودمو سرگرم گوشی میکنم یا اگ باش تلفنی بحثم بشه عصبی بشم گوشیو قط میکنم ک چیز بدی نگم بهش گفتم دلخور نشو اگ قط کردم ی زمانی بدون عصبی شدم نخواستم بدتر بشم اونم همیشه مخالفتی نمیکنه چون میدونه زودی اروم میشم  

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
بهش بگو پریود بودی!!!!!

وای منم وقتی پریود میشم خیلی زودرنج میشم سر هر مسئله ای ک تو حالت عادی واسم خنده داره ناراحت میشم هربارم ب شوهرم میگما ولی اصلا درک نمیکنه و باهام بد میشه

بااااااشش
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز