2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا بودم الان ک خیلی وقته سهم فرابورسی نگرفتم ولی رشد خوبی دارن

ببخشید بنظرتون ارزش داره علم بورس رو یاد بگیرم یا بورس یه دوره ی طلایی داشته و تمام شده و الآنم فرمایشیه؟

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم                 
ببخشید بنظرتون ارزش داره علم بورس رو یاد بگیرم یا بورس یه دوره ی طلایی داشته و تمام شده و الآنم فرما ...

من از سال ۹۰ ت بورس بودم تقریبا بازار هر چن سال ی دوران اوج داشته اون موقع هم شاخص بالا رف و ی دفه ایستاد  ولی یادگیری تحلیل تکنیکال و فاندامنتال بازار های مالی ن تنها تو بورس بلکه برای طلا ارز جهانی بازار فارکس و .... بدرد میخوره و هنوز شاخص جای رشد داره

من از سال ۹۰ ت بورس بودم تقریبا بازار هر چن سال ی دوران اوج داشته اون موقع هم شاخص بالا رف و ی ...

عذرمیخوام لطف میکنید جواب این سئوالمم بدید.ازکجابورس یادبگیرم؟پول کلاس رفتن ندارم یه روش بهم بگی هرچی ویدیو ازنت دانلود میکنم کیفیتا پایینه

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم                 
عذرمیخوام لطف میکنید جواب این سئوالمم بدید.ازکجابورس یادبگیرم؟پول کلاس رفتن ندارم یه روش بهم بگی هرچ ...

عزیزم جواب داد منم لایک کن

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
عذرمیخوام لطف میکنید جواب این سئوالمم بدید.ازکجابورس یادبگیرم؟پول کلاس رفتن ندارم یه روش بهم بگی هرچ ...

اگه میخوای خوب یاد بگیری بازم یکم پول میخواد چون باید فیلم یا کلاسارو پله پله جلو رفتو یاد گرف میخوای ی سهمی بگیر ی مقدار سود کن و با سودش کلاس شرکت کن البته اگه شخص مورد اعتماد داری ک سینگال خوبی بده❤