2777
2789
واقعا حتمافرداصبح میزنم دردم خیلی شدیده تاحالااینجوری نشده بودم نمیتونم تکون بخورم

آره...حتما بزن...عفونت نداری؟؟ترشح سفید یا شیری رنگ داره

پیجمو فالو کنید عشقا مرسی❤ sarina13762020.      9/9/99به همه ارزوهام میرسم و اونی که ازش بدم میاد به سزای عملش میرسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه این هارودارم امادکترگفت کیست ندارم

عفونت هم تقریبا اینجوریه..پریودیت منظمه؟

پیجمو فالو کنید عشقا مرسی❤ sarina13762020.      9/9/99به همه ارزوهام میرسم و اونی که ازش بدم میاد به سزای عملش میرسه
عفونت هم تقریبا اینجوریه..پریودیت منظمه؟

عقب وجلومیشه یکی دوروز

دوهفته پیش رفته بودم دکترگفت کیست نداری عفونت نداری فقط قبلاتنبلی داشتم دارومیخورم اونم قطع کردگفت نیازنیست وضعیتت خوبه

عقب وجلومیشه یکی دوروز دوهفته پیش رفته بودم دکترگفت کیست نداری عفونت نداری فقط قبلاتنبلی داشتم دارو ...

پس ایشالا بارداری😍

عقب وجلومیشه یکی دوروز دوهفته پیش رفته بودم دکترگفت کیست نداری عفونت نداری فقط قبلاتنبلی داشتم دارو ...

ببخشید شما چطور تنبلی تخمدوناتونو درمان کردید؟

خدایا بی اندازه ممنونم😇🥰😍